• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İndirim fırsatları

O zaman Lolita'yı hamileliğin bitince al canım direk boğar seni kokusu çok kalıcı ve şeker bombası:)
Ben sana çiçek kokusu olarak Narciso Rodriguez for Her öneriyorum. Kendime de onu aldım yaz için zaten aşığım o parfüme:12:
Bvlgari BLV II bu kokuda çok güzel yaz için ama, bende pek kalıcı olmadı ne yazık ki..
Givenchy Dahlia Noir buda güzel yazlık masum bi koku bunu da deneyebilirsin çiçekli meyveli falan. Eşin bunu beğenebilir gibime geldi.
Cacharel Noa var oda güzel çiçek ve pudra kokusu. Ama bana çok sade geliyor ben daha çok kendini belli eden kokuları severim.
Chloe Love bununda çok hayranı var yine pudra kokusu buda.Ama denemedim bi yorum yapamam:)

Benim sana tavsiyem Narciso Rodriguez for Her veya Givenchy Dahlia Noir :31:

çok teşekkürler canım zaman ayırdığın için. ikisini de en yakın zamanda deneyip siparişi vericem :)

yves rocherde 75 tl üzeri alışverişlerde 10 tl indirim kuponu ve göz makyaj temizleyici hediye oluyor:
kupon kodu: ZYEDF4

:) Şekerim bu ucuzlayan ürünlerin olduğu sitelerden daha ucuza parfüm alıyorum valla :1: Birde sadece bazı ürünlerde indirim var benim aldıklarım genelde 200 TL üstü parfümler ama yüzde 40-50 uyguna geliyor..

:) Şekerim bu ucuzlayan ürünlerin olduğu sitelerden daha ucuza parfüm alıyorum valla :1: Birde sadece bazı ürünlerde indirim var benim aldıklarım genelde 200 TL üstü parfümler ama yüzde 40-50 uyguna geliyor..

ben güvenilir yerlerden alışveriş yapmaya özen gösteriyorum. orjinallik ve son kullanma tarihinin geçmemiş olması benim için önemli...

ben güvenilir yerlerden alışveriş yapmaya özen gösteriyorum. orjinallik ve son kullanma tarihinin geçmemiş olması benim için önemli...

Haklısın.. Bende o nedenle arkadaşımı bildiğim için nasıl getirdiğini nereden getirdiğini ondan alıyorum canım.. Ayrıca çok fazla aldım kullandım ve arkadaşlarıma aldırdım memnun olmayan olmadı. Aslında başlangıçta bende çok sorguladım ama işte tanıdık olayı çok önemli bu forumdanda bir kaç arkadaş sipariş verdi bakalım onlar nasıl karşılayacaklar :) Sorun olmaz sanırım..

markafoni de şu an dehşet parfümler var.fiyatları çoook uygun.
sanırım saat 12 ye kadar.
ayy nasıl alasım var. ama tutmam lazım kendimi.

Hah profilimde mesajın belirdi benide zehirledin :D la vie ist belle istiyorum şimdi varsa almak zorunda kalıcam :)

:1::1: la vie belle yoktu canım.ama marc jacobslar theriry muglerler havadda uçuyodu.tuttum kendimi almadım valla.bi daha gelirse bilimiyorum ne yaparım artık.

:1::1: la vie belle yoktu canım.ama marc jacobslar theriry muglerler havadda uçuyodu.tuttum kendimi almadım valla.bi daha gelirse bilimiyorum ne yaparım artık.

Thierry Muglerinkiler ne kadara düşmüştüü inşallah kışa doğru birdaha düşer:26:

Back