İndirim fırsatı , Hepsi temiz hepsi kaliteli!!!

arkadaşlar kızım fırsat vermediği için gündüz bukadar ugraşamıyorum gecede sarı lambada ancak bukadar oluyor..özellikle merak ettiğiniz ürünlerin fotosunu gün ışıgındada çekebilirim..

armine gomlek-38 beden ama dar kalip-likrali-Bir iki kez giyildu dogumdan sonra olmadi 20tl

Son düzenleme:

38 beden ama 40 a daha rahat olur bana bol geliyor çünkü-butikdayidan almistim-sadece bi dugunde giyildi-inci gibi parlakligi var flasta biraz abarti cikmis.gercekte oyle degil-55tl

Son düzenleme:
arkadaşlar kusura bakmayın başkaları gibi allayıp pullayamıyorum gece vakti ..
şuanki şartlar bunu el veriyor..fakat ürünlerin kalitesi ortada gerisi tabiki zevke kalmış..
rengini ,modelini anlayamadıgınız ürünlerin gündüz ayrıntılı fotosunu çekerim isterseniz..

Tatlım sıkma canını ünlerin gayet güzel. Markalarından belli zaten. Beden küçük o yüzden ben alamıyorum :)

Tatlım sıkma canını ünlerin gayet güzel. Markalarından belli zaten. Beden küçük o yüzden ben alamıyorum :)

teşekkür..fakat bazı arkadaşlar şunun ayrımını yapsalar eminim daha anlayışlı bir ortam olur..burada kimisi zamanında yaptıgı fazla alışverişi kenarda atıl duruyor diye yok pahasına elden çıkayor olabilir,belkide indirimden aldı vs.. fakat ben ürünlerin neredeyse hepsi doğumdan sonra bana olmağı için koydum satışa ,yani normalde kullanabileceğim şeyler..dolayısıyla bunları sattıgımda dolabıma yeni şeyler alacağım zira çıplak gezemem:) zaten aldıgım fiyatın çok altında yazdım fakat yinede indirim payı koydum..
150-200 tl ye aldıgım dediği ürünü insanlar buraya 10-20 tl ye koyuyorsa ya fazla zengindir yada gerçekten o fiyatı vermemişdir..üstelik hiç giyilmedi denilen ürünlerden bahsediyorum..neyse herkesin keyfine kalmış birsey .. herkese bol satışlar..

sen ekle canım ben birtane gömlek begendim birkaç bişey olsun alıcam yine :)

gündüz kızım hiç fırsat vermiyor zaten resimde yükleyemiyorumm akşam çektiklerimi kardeşime yolluyorum o ekliyor...bukadar zahmete birde insanları memnun edemiyoruz malesef:))

gündüz kızım hiç fırsat vermiyor zaten resimde yükleyemiyorumm akşam çektiklerimi kardeşime yolluyorum o ekliyor...bukadar zahmete birde insanları memnun edemiyoruz malesef:))

aha resim yüklesem yüklenmiyordu şimdi nerden çıktı bu ceket resmi

bir iki kişi sordu indirimm buraya yazdıgım fiyat üzerinden düşecektir...yani bunlar indirimli fiyat değil..

lcw pantolin-40beden-cok beyenip almistim ama rengi yuzunden cesaret edip de giyemedim hic:)-resimlerde biraz farkli cikmis rengi pembemsi degil kirmizi normalde-20tl

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…