Güç almak ister misin
Ellerimi göndereyim
Yok böyle bir şey her satırı beni hıçkırıklara boğdu ,eğer bu bir özür yazısı ise dünya şairler için boşa dönüyor demektir ,sevgili arkadaşım bunu okuduktan sonra en kısa zamanda seni affedip yanına gelmeyen sevgili sevgili değildir inan bana süpersin kutluyorum seni
Seven insan bu yazı olmasada affeder bence .. :) Teşekkür ederim beğendiğine sevindim :)
Yazılar
şiirler şarkılar bile boştur bazen hatta bazen alay edildiğini bile düşünebilir insan ancak gerçek seven kalbin tek bir bakışa veya tebessüme verebilecekleri değer herşeye bedeldir haklısın seven affeder çünki hiç kızmamıştır
Çok doğru diyorsun :) ama gerçekten seviyorsa :)
İstersen bunu sevene bırakalım ve kanıtlasın ne dersin
Bir şey söylicem benim hislerime güven şu an senin bekliyeceğin süre ya on gün yada daha erken : )Olur ama biraz beklicez sanırım :) :44:
Bir şey söylicem benim hislerime güven şu an senin bekliyeceğin süre ya on gün yada daha erken : )
cok güzel hayatımmm ,kızlar bunu bir yere not alalım olur da terkedilirsek sıcağı sıcağına gönderirizpek bir ise yaramaz gerci bizim odunlar icin
valla askerden gelecek 7 gün sonra :) sana asığım diyor ama benim istediklerimi yaparmı hiç bilmiyorum :) hislerine güveniyorum :) eğer dediğin olursa ne dilersen dile benden :)
Benim tek istediğim gerçekten birbirini seven tüm insanların kavuşması başka bir isteğim olamaz ayrıcada bana güven göreceksin haklı çıkacağım
Haklı çık nolurrr :)
Haklı çık nolurrr :)
:)) valla yararmı yaramazmı bilmem ama denemektende ne zarar görebilirizki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?