• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İncittiysem Özür Dilerim Aşkım..

Nixi_

ßir dilek tut.. Amy~
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
203
3
46
Ankara
İncittiysem özür dilerim

Bir mavi gökyüzüydü yaşama dair kurduğum tek hayal....
Yemyeşil düz bir alan ve masmavi bir gökyüzünden oluşuyordu yalnız yaşadığım dünyam gözlerimi kapadığımda. O sonu gelmez alanda tek bir ağaç ve altında dizlerim karnımda ben vardım sadece. Bundan öte hiç hayal kuramadım ya da planlayamadım yaşamımı...

Ve bir gün sen çıktın karşıma; sanki biliyormuşum gibi geleceğini uzattım ellerimi gözlerimse yemyeşil gözlerinde kalakaldım...

Sanki biliyormuşum gibi
Hazırdım gelişine
Ellerimle tutarım sandım
Uzandım gözlerine

Kendime ait bir yaşamdı yaşadığım. Kırıp yakıp yıktığım bir hayat. Utanmıyordum evet ama zaten beni ben yapanlar da bu yaşadıklarım değil miydi? Dokunamadım uzunca süre sana bakmaya kıyamadım gözlerine. Gülümseyen gözlerinle ve uzattığın ellerine hayretle bakakaldım. "Hayatın bir özür borcu vardı bana" işte bekli de o sendin...

Ellerim temizdi oysa
Bunca kir benden değil
Pay almak istedim güzelliğinden
Niyetim kötü değil

İncittiysem özür dilerim bebeğim
Kirlettiysem özür dilerim

Kenarımın süsüyle meşgulken sen ben yaşama nedenimin gözlerine bakıyordum... Sen pişmanlıklar içinde kıvranırken bir tek gülüşüne ömür harcarım diyordum ben. Zaman geçip gidiyor derken sen hayatım sende son bulacak diyordum gülümseyerek... Sen elinden gelen en fazlasını yapıp "çok seviyorken" ben o kadarcık sevdayla sardunyalarımı suluyordum. Ve bilir misin sardunyaları yaşatmak zordur bir de yaz gecelerinde....

Yüzün sinmiş düşlerime
Lekeleri çıkmıyor gülüşünün
Suçu yıktın üzerime
Yargılıyor masumiyetin

İstemezdim böyle bitsin
Üzülmeni istemedim
Güç almak ister misin
Ellerimi göndereyim

İncittiysem özür dilerim bebeğim
Kirlettiysem özür dilerim

İncittiysem özür dilerim bebeğim kirlettiysem özür dilerim........
Şayet bir gün bir saat bir dakika bile değil bir an bile olsa mutsuz ettiysem seni.....
Özür Dilerim.....

Güç almak ister misin
Ellerimi göndereyim

Yok böyle bir şey her satırı beni hıçkırıklara boğdu ,eğer bu bir özür yazısı ise dünya şairler için boşa dönüyor demektir ,sevgili arkadaşım bunu okuduktan sonra en kısa zamanda seni affedip yanına gelmeyen sevgili sevgili değildir inan bana süpersin kutluyorum seni:34::70:

Güç almak ister misin
Ellerimi göndereyim

Yok böyle bir şey her satırı beni hıçkırıklara boğdu ,eğer bu bir özür yazısı ise dünya şairler için boşa dönüyor demektir ,sevgili arkadaşım bunu okuduktan sonra en kısa zamanda seni affedip yanına gelmeyen sevgili sevgili değildir inan bana süpersin kutluyorum seni:34::70:

:61:Seven insan bu yazı olmasada affeder bence .. :) Teşekkür ederim beğendiğine sevindim :)

:61:Seven insan bu yazı olmasada affeder bence .. :) Teşekkür ederim beğendiğine sevindim :)

Yazılar
şiirler şarkılar bile boştur bazen hatta bazen alay edildiğini bile düşünebilir insan ancak gerçek seven kalbin tek bir bakışa veya tebessüme verebilecekleri değer herşeye bedeldir haklısın seven affeder çünki hiç kızmamıştır :34:

Yazılar
şiirler şarkılar bile boştur bazen hatta bazen alay edildiğini bile düşünebilir insan ancak gerçek seven kalbin tek bir bakışa veya tebessüme verebilecekleri değer herşeye bedeldir haklısın seven affeder çünki hiç kızmamıştır :34:

Çok doğru diyorsun :) ama gerçekten seviyorsa :) :34:

Bir şey söylicem benim hislerime güven şu an senin bekliyeceğin süre ya on gün yada daha erken : )

valla askerden gelecek 7 gün sonra :) sana asığım diyor ama benim istediklerimi yaparmı hiç bilmiyorum :) hislerine güveniyorum :) eğer dediğin olursa ne dilersen dile benden :) :71:

cok güzel hayatımmm ,kızlar bunu bir yere not alalım olur da terkedilirsek sıcağı sıcağına göndeririz :P pek bir ise yaramaz gerci bizim odunlar icin :D

cok güzel hayatımmm ,kızlar bunu bir yere not alalım olur da terkedilirsek sıcağı sıcağına göndeririz :P pek bir ise yaramaz gerci bizim odunlar icin :D

:)) valla yararmı yaramazmı bilmem ama denemektende ne zarar görebilirizki :) :32:

valla askerden gelecek 7 gün sonra :) sana asığım diyor ama benim istediklerimi yaparmı hiç bilmiyorum :) hislerine güveniyorum :) eğer dediğin olursa ne dilersen dile benden :) :71:

Benim tek istediğim gerçekten birbirini seven tüm insanların kavuşması başka bir isteğim olamaz ayrıcada bana güven göreceksin haklı çıkacağım:34:

Back