• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İncir ve havuç suyu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin İnşALLAH canım o zaman bende yapmaya başlayın dün ovulasyon testim pik oldu bugün de yaptım bu sefer bı testim dün kinden daha koyu çıktı resim atsam baka bilirmisin çatlama olmamış yani
Ben yapmıştım bu kürü inciri ayrı havucu ayrı kaynatıp sonra birleştirmiştim yaptığım ay hamile.kalmadim ama ertesi ay hamile.kalmistim . Yani kürde kaynatiliyor kaynatsan daha iyi olur canım.. inşaallah tez zamanda güzel haberi alırsınız 🙏
Suyunun ve içindeki inciri ve havucu da yiyeceğiz dimi peki günde kaç sefer bunu yememiz gerekiyor

Suyunun ve içindeki inciri ve havucu da yiyeceğiz dimi peki günde kaç sefer bunu yememiz gerekiyor
Sabah akşam yemeklerden yarım saat falan önce suyunu iç canim 1 bardak yeterli inciride gün içinde bı kactane ye ama çok fazlada yememeye dikkat et çünkü prolaktini yukseltiyomuş insaAllah Rabbim hayırlı Salih evlatlar nasip eder ❤️🤲🏻

Sabah akşam yemeklerden yarım saat falan önce suyunu iç canim 1 bardak yeterli inciride gün içinde bı kactane ye ama çok fazlada yememeye dikkat et çünkü prolaktini yukseltiyomuş insaAllah Rabbim hayırlı Salih evlatlar nasip eder ❤️🤲🏻
Çok teşekkür ederim bu güzel bilgilerin için amin Rabbim herkese hayırlı evlatlar verdin

Hayır canım sadece suyunu içeceksin ben günde 1 kere akşamları içmiştim İbrahim Saraçoğlu YouTube'dan izleyebilirsin ayrıntılarını
Ben hergun z.yağlı incir yiyorum akşamlarında da havuç suyu acaba faydasi olur mu ki ya daha ovulasyon testim koyulaşmadi zaten

Kızlar ya iki gündür testim pozitif çıkıyor yumurtam çatlamayacak mı ki acaba ya 😔

Back
X