- 19 Ekim 2020
- 1.405
- 936
- 73
- 28
Hamm anladım canım teşekkür ederimSuyu daha iyi olur bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamm anladım canım teşekkür ederimSuyu daha iyi olur bence
Amin İnşALLAH canım o zaman bende yapmaya başlayın dün ovulasyon testim pik oldu bugün de yaptım bu sefer bı testim dün kinden daha koyu çıktı resim atsam baka bilirmisin çatlama olmamış yani
Suyunun ve içindeki inciri ve havucu da yiyeceğiz dimi peki günde kaç sefer bunu yememiz gerekiyorBen yapmıştım bu kürü inciri ayrı havucu ayrı kaynatıp sonra birleştirmiştim yaptığım ay hamile.kalmadim ama ertesi ay hamile.kalmistim . Yani kürde kaynatiliyor kaynatsan daha iyi olur canım.. inşaallah tez zamanda güzel haberi alırsınız![]()
Yok canım yemeiyoruz ama istersen incirleri atma arada git gel ağzına at ama yemek zorunda degilsinSuyunun ve içindeki inciri ve havucu da yiyeceğiz dimi peki günde kaç sefer bunu yememiz gerekiyor
Sabah akşam yemeklerden yarım saat falan önce suyunu iç canim 1 bardak yeterli inciride gün içinde bı kactane ye ama çok fazlada yememeye dikkat et çünkü prolaktini yukseltiyomuş insaAllah Rabbim hayırlı Salih evlatlar nasip ederSuyunun ve içindeki inciri ve havucu da yiyeceğiz dimi peki günde kaç sefer bunu yememiz gerekiyor
Çok teşekkür ederim bu güzel bilgilerin için amin Rabbim herkese hayırlı evlatlar verdinSabah akşam yemeklerden yarım saat falan önce suyunu iç canim 1 bardak yeterli inciride gün içinde bı kactane ye ama çok fazlada yememeye dikkat et çünkü prolaktini yukseltiyomuş insaAllah Rabbim hayırlı Salih evlatlar nasip eder![]()
Çok teşekkür ederim bu güzel bilgilerin için amin Rabbim herkese hayırlı evlatlar verdin
Hayır canım sadece suyunu içeceksin ben günde 1 kere akşamları içmiştim İbrahim Saraçoğlu YouTube'dan izleyebilirsin ayrıntılarınıSuyunun ve içindeki inciri ve havucu da yiyeceğiz dimi peki günde kaç sefer bunu yememiz gerekiyor
Ben hergun z.yağlı incir yiyorum akşamlarında da havuç suyu acaba faydasi olur mu ki ya daha ovulasyon testim koyulaşmadi zatenHayır canım sadece suyunu içeceksin ben günde 1 kere akşamları içmiştim İbrahim Saraçoğlu YouTube'dan izleyebilirsin ayrıntılarını
Elbetteki olur inşaallahBen hergun z.yağlı incir yiyorum akşamlarında da havuç suyu acaba faydasi olur mu ki ya daha ovulasyon testim koyulaşmadi zaten
Kürlerle ilgili yazıları okurken sizi görüp profile dikkat kesilmem bir oldu, sevgi hanımı koymanız müthiş olmuş ne kadındı ama güldürdünüzIlk once incir kuru yapip buyutuyorsunuz sonra havuc kuruyle catlatiyoruz
AhhahahhaKürlerle ilgili yazıları okurken sizi görüp profile dikkat kesilmem bir oldu, sevgi hanımı koymanız müthiş olmuş ne kadındı ama güldürdünüz![]()