Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetKızlar yumurta buyumesi ve çatlaması için kullanılan inicir ve havuç suyunun karışımı olan kur mu kullanılacak. Yani bu iki karışım hem yumurta büyütüp hem de çatlamasını sağlıyor değil mi
Çok teşekkür ederim canım
Ben ikisini aynı anda başladım Saraçoğlundan aldım tarifiIlk once incir kuru yapip buyutuyorsunuz sonra havuc kuruyle catlatiyoruz
Çok baktım herkes aynı şekil kullanmış ama neden kimse sonuç paylaşmamiş anlamadimAyni anda baslanmiyor diye biliyorum ama bir arastir bence burda konusu vardi
Ah ilginc bende ilk inciri sonra catlatmak icin havucu kullandilar diye okumustumÇok baktım herkes aynı şekil kullanmış ama neden kimse sonuç paylaşmamiş anlamadim
Evet onu duydum ama inşallah ise yarar eğer olmazsa zaten ikinci kez aşılama yapilacakAh ilginc bende ilk inciri sonra catlatmak icin havucu kullandilar diye okumustum
Incir kullanirken dikkat et prolaktini yukseltiyor insallah ise yarar
Valla daha yeni başladım bende ama karıştırdım ikisini inşallah ise yararBende ikisini karıştırıp içmeyi düşünüyordum. Acaba hangi yöntem daha etkili
İnşallah canımValla daha yeni başladım bende ama karıştırdım ikisini inşallah ise yarar
Havucu tüm yesek olmaz mı illa suyunu mu içeceğizIlk once incir kuru yapip buyutuyorsunuz sonra havuc kuruyle catlatiyoruz
Ben yapmıştım bu kürü inciri ayrı havucu ayrı kaynatıp sonra birleştirmiştim yaptığım ay hamile.kalmadim ama ertesi ay hamile.kalmistim . Yani kürde kaynatiliyor kaynatsan daha iyi olur canım.. inşaallah tez zamanda güzel haberi alırsınızHavucu tüm yesek olmaz mı illa suyunu mu içeceğiz
Amin İnşALLAH canım o zaman bende yapmaya başlayın dün ovulasyon testim pik oldu bugün de yaptım bu sefer bı testim dün kinden daha koyu çıktı resim atsam baka bilirmisin çatlama olmamış yaniBen yapmıştım bu kürü inciri ayrı havucu ayrı kaynatıp sonra birleştirmiştim yaptığım ay hamile.kalmadim ama ertesi ay hamile.kalmistim . Yani kürde kaynatiliyor kaynatsan daha iyi olur canım.. inşaallah tez zamanda güzel haberi alırsınız![]()
Değerlendirin bugün ve yarın pik olmuş gibi görünüyorAmin İnşALLAH canım o zaman bende yapmaya başlayın dün ovulasyon testim pik oldu bugün de yaptım bu sefer bı testim dün kinden daha koyu çıktı resim atsam baka bilirmisin çatlama olmamış yani
Teşekkür ederim canımDeğerlendirin bugün ve yarın pik olmuş gibi görünüyor
Suyu daha iyi olur benceHavucu tüm yesek olmaz mı illa suyunu mu içeceğiz