• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İncir ve havuç suyu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aytug

Kün ve yekün 🤰Rabbim sana çok şükür
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
676
256
103
Kızlar yumurta buyumesi ve çatlaması için kullanılan inicir ve havuç suyunun karışımı olan kur mu kullanılacak. Yani bu iki karışım hem yumurta büyütüp hem de çatlamasını sağlıyor değil mi

Kızlar yumurta buyumesi ve çatlaması için kullanılan inicir ve havuç suyunun karışımı olan kur mu kullanılacak. Yani bu iki karışım hem yumurta büyütüp hem de çatlamasını sağlıyor değil mi
Evet

Merabalar kullananlar varmı hala bu gün yumurtlama günüm ama hiçbir belirtim yok

Ilk once incir kuru yapip buyutuyorsunuz sonra havuc kuruyle catlatiyoruz

Ayni anda baslanmiyor diye biliyorum ama bir arastir bence burda konusu vardi

Çok baktım herkes aynı şekil kullanmış ama neden kimse sonuç paylaşmamiş anlamadim
Ah ilginc bende ilk inciri sonra catlatmak icin havucu kullandilar diye okumustum
Incir kullanirken dikkat et prolaktini yukseltiyor insallah ise yarar

Bende ikisini karıştırıp içmeyi düşünüyordum. Acaba hangi yöntem daha etkili

Benim 13 günüm kaldı Pink görmeme inşallah güzel sonuçlar alırız senin kaç gün var

Havucu tüm yesek olmaz mı illa suyunu mu içeceğiz
Ben yapmıştım bu kürü inciri ayrı havucu ayrı kaynatıp sonra birleştirmiştim yaptığım ay hamile.kalmadim ama ertesi ay hamile.kalmistim . Yani kürde kaynatiliyor kaynatsan daha iyi olur canım.. inşaallah tez zamanda güzel haberi alırsınız 🙏

Ben yapmıştım bu kürü inciri ayrı havucu ayrı kaynatıp sonra birleştirmiştim yaptığım ay hamile.kalmadim ama ertesi ay hamile.kalmistim . Yani kürde kaynatiliyor kaynatsan daha iyi olur canım.. inşaallah tez zamanda güzel haberi alırsınız 🙏
Amin İnşALLAH canım o zaman bende yapmaya başlayın dün ovulasyon testim pik oldu bugün de yaptım bu sefer bı testim dün kinden daha koyu çıktı resim atsam baka bilirmisin çatlama olmamış yani

Eklentiler

• IMG_20210213_142457.webp
    IMG_20210213_142457.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 212
  • IMG_20210213_142359.webp
    IMG_20210213_142359.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 168
  • IMG_20210212_135229.webp
    IMG_20210212_135229.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 157
Amin İnşALLAH canım o zaman bende yapmaya başlayın dün ovulasyon testim pik oldu bugün de yaptım bu sefer bı testim dün kinden daha koyu çıktı resim atsam baka bilirmisin çatlama olmamış yani
Değerlendirin bugün ve yarın pik olmuş gibi görünüyor

Back
X