Incir ve havuç kürü

tatlisert

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2025
20
1
1
36
Merhaba hanımlar benim 1 tane kizım var ona normal yolla hamile kaldım ve şimdi 2.cocuk istiyorum 1 yıl oldu ama hamile kalamadim testlerim hepsi normal çiktı..doktorlar tup bebek öneriyor ama ben istemiyorum..incir ve havuç kürünü denemek istiyorum..
Incir ve havuç kürünu deneyip hamile kalan varmı acaba ?

Canım aynı durumdayiz İnan bende bir buçuk yıldır ikinci hamilelik için uğraşıyorum bu ay adetim bitince İncir kürü mu yapsam diye araştırıyordum sen çıktın karşıma acaba hamile kalan oldu mu bunu deneyip bende merak ediyorum

Merhaba bende hamile kalmak icin sifaci bi kadınla görüşmüştüm. Kadın bende bir sorun olmadığını kuru incir çiğ kabak çekirdeği ve cig badem yememi önerdi gittim aldım yedim ekstra hayıt otu tohumunu demleyip içtim sahab akşam tok karnına hemen hamile kaldim şimdi kızım 1 buçuk yarışında masallah denemeni öneririm

Yani kür yapmadan kuru inciri o şekilde mi tukettin günlük kaç tane yedin

Masaalh canım Rabbim hayirli uzun ömurler versin yavrunuza..bende incir havuc kurünü iciyorum inslh faydasını görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…