İNCİR VE HAVUÇ KÜRÜ HAKKINDA BİLGİİİİİİİİİ

SEV SAHIN

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
164
28
13
30
merhaba ben pco olduğumu öğrendim sımdı ılacsız doğal yollarla hamıle kalmaya calısıyorum. bunun ıcın ıncır kürü ve havuc kuru onerıyorlar bu konu da bılgınız var mı ??? deneyen arkadaslarmız var mı ???

merhaba ben incir ve havuc kürü uyguladım çok şükür suan hamıleyım

adetin ikinci günü başladım ben once incirle sabah aksam hep taze kaynattım göz kararı yaklasık ıkı bardak su kaynattım 4/5 inciri kucuk kucuk dogradm oncesınde soguk suyla yıkandı tabi agzı kapalı olarak 15 dakika kaynadı sonrasında ılımaya bıraktım ıcebilecegim kıvama gelınce sabah aksam içtim ilk 10 gün sadece incir sonrasında havuc da ekledim 10.günden itibaren ıkı yada uc havucu 3-4 parcaya bölüp 20 dakıka kaynamıs suda hasladım sonra bir büyük bardakda birlestrdım ılıyınca sonrasında hep ole tukettm yumurtlaama zamanmı testle kontrol ettim ovulsyona gırınce ıncırı bos bos da ara ara 1-2 tane yedim canım ıstedıkce normalde cok seven bırı degılım havucun catlatma ozellıgınıden dolayı daha cok havuc tukettm o donemde

boş boş da yiyin ben seyden vok etkılenmıstım tavsanlar nie cok doguruyor sanıorsunuz die bi yazı okumustum sonra cok mantıklı geldı. birde testre dişli aslan pencesı cayı var ilk on gun incirle birlikte bu çayıda içtim havuca baslayınca cayı bıraktm cayın içimi temzledgıne cok ınandm cunku çok akıntım oldu ıkı gunden sonra akıntı kayboldu hormanlarda skınıtınz yoksa deneyin derim. ve bende yumurta tembelliği vardı yazın asılama baslıcaktık çok şükür hamıleyim suan

Ben adet olmuyorum 2 3 ydır canım kür başlamak için adeti beklemem şrt mı

adet için öncesinde soğan kürü deneyeblirsiniz hem adet duzene girer hem de kendılıgınızden adet olablırsınız

pekı normal zaman da ıncır yesek ve havus yesek nasıl olur kaynatmadan da faydasını gorur muyux acaba ?

Ben inciri dorde bölüp zeytinyaginda beklettim her sabah eşim ve ben aç karna yedik ilk kimyasal gecirdim sonraki ay hamile kaldim tekrar. 10.ay kimyasal 11. Ay sağlıklı gebelik gecirdim. Bi de bol kuruyemis tüketin ozellikle fındık biz o sekilde yaptik.

Arkadaşlar merhaba
Ben de 2. Çocuk düşündüğümden sayfayı incelemeye başlamıştım
İlk hamileliğimde evliliğimin 8. Ayında kaldım ilk beş ay falan denedik olmayınca akışına bırakmıştık;hiç ummadığımız anda hamile olduğumu öğrendik;o dönem her akşam yemek sonrası meyve yerdik ;eşimde bende bol bol havuç yemiştik sonradan düşününce hamile kalışımı havucun kolaylaştırdığını düşünüyorum..kürünü bilmiyordum inciri araştırırken gördüm.. bence haricinde de kahvaltıda aralarda yiyin bol bol ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…