• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNCİR VE HAVUÇ KÜRÜ HAKKINDA BİLGİİİİİİİİİ

Kızlar merhabalar ben de 2 gündür saraçoğlunun bu kürünü uyguluyorum. 2 havucu dikine 2 ye bölüp 20 dakka 6-7 inciri de elimde koparıp 15 dkka ayrı ayrı kaynatıp sonra bir kapta birleştirip içiyorum. Bende guatr varmış tsh 7 lerde bir de diğer hormon testlerim henüz çıkmadı olumsuz bir durum olmaz İnşallah şifa Allah tan dedim niyet ettim Rabbim hepimize evlatlar nasip etsin inşallah 🤲

Ben öyle tükettim yine buralarda görmüştüm bunu. Hem erkek sperm kalitesini arttiriyo hem de kadin yumurta kalitesini
Teşekkürler❤ bize de tedaviye gittiğimiz hastanede embriyoloğumuz önerdi. Incir kürüne başlayacağım soğan kürümbitti regli bekliyorum. Günde birer tane de yemenizi istemişti. Onu yapıyoruz da zeytin yağında mı bekletip yesek dedim...

Teşekkürler❤ bize de tedaviye gittiğimiz hastanede embriyoloğumuz önerdi. Incir kürüne başlayacağım soğan kürümbitti regli bekliyorum. Günde birer tane de yemenizi istemişti. Onu yapıyoruz da zeytin yağında mı bekletip yesek dedim...
Ben oyle yaptim faydasini da gördüm. Bi de eşim keciboynozu özü kullandi ayrica bol findik ceviz tükettik. Kuruyemis de cok faydaliymis

Arkadaşlar merhaba incir kürünü geçen ay bir defa 21 gün uyguladım, bittikten sonra daha başlamadım..Gününde gecikme yaşayan oldu mu onu sormak istiyorum en fazla kaç gün gecikme yaşadınız?

Kızlar merhabalar ben de 2 gündür saraçoğlunun bu kürünü uyguluyorum. 2 havucu dikine 2 ye bölüp 20 dakka 6-7 inciri de elimde koparıp 15 dkka ayrı ayrı kaynatıp sonra bir kapta birleştirip içiyorum. Bende guatr varmış tsh 7 lerde bir de diğer hormon testlerim henüz çıkmadı olumsuz bir durum olmaz İnşallah şifa Allah tan dedim niyet ettim Rabbim hepimize evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Merhabalar hamile olduğunuzu gördüm burda bir kür tavsiye etmişsiniz. Bu kürden sonramı oldu hamilelik.? İşe yarıyor mu

Merhabalar. Kür tek başına işe yaradı mı bilmiyorum, çünkü guatr ilacı da kullandım tsh İm düştü, aynı zamanda kürü de uyguluyordum ikisi sonucunda hamile kaldım

Back