Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben incir ve havuc kürü uyguladım çok şükür suan hamıleyımmerhaba ben pco olduğumu öğrendim sımdı ılacsız doğal yollarla hamıle kalmaya calısıyorum. bunun ıcın ıncır kürü ve havuc kuru onerıyorlar bu konu da bılgınız var mı ??? deneyen arkadaslarmız var mı ???
NASIL YAPTINIZ PEKİ BİLGİ VERİR MİSİNİZ ?merhaba ben incir ve havuc kürü uyguladım çok şükür suan hamıleyım
yani o kadarını bılmıyorum nie adet olmuyosunuz kist mı var acabaBen adet olmuyorum 2 3 ydır canım kür başlamak için adeti beklemem şrt mı
Onu da denedim gelmedi. Doktora gittim Tarlusal verdi pazartesi bitti ilaç bekliyorum adet olmayıadet için öncesinde soğan kürü deneyeblirsiniz hem adet duzene girer hem de kendılıgınızden adet olablırsınız
pekı normal zaman da ıncır yesek ve havus yesek nasıl olur kaynatmadan da faydasını gorur muyux acaba ?boş boş da yiyin ben seyden vok etkılenmıstım tavsanlar nie cok doguruyor sanıorsunuz die bi yazı okumustum sonra cok mantıklı geldı. birde testre dişli aslan pencesı cayı var ilk on gun incirle birlikte bu çayıda içtim havuca baslayınca cayı bıraktm cayın içimi temzledgıne cok ınandm cunku çok akıntım oldu ıkı gunden sonra akıntı kayboldu hormanlarda skınıtınz yoksa deneyin derim. ve bende yumurta tembelliği vardı yazın asılama baslıcaktık çok şükür hamıleyim suan
bilmiyorum kı o kadarını ben yedim de normal de ama cok kaynatıp içtim prolaktınde sıkıntı yoksa deneyebilirsnizpekı normal zaman da ıncır yesek ve havus yesek nasıl olur kaynatmadan da faydasını gorur muyux acaba ?
Ben inciri dorde bölüp zeytinyaginda beklettim her sabah eşim ve ben aç karna yedik ilk kimyasal gecirdim sonraki ay hamile kaldim tekrar. 10.ay kimyasal 11. Ay sağlıklı gebelik gecirdim. Bi de bol kuruyemis tüketin ozellikle fındık biz o sekilde yaptik.merhaba ben pco olduğumu öğrendim sımdı ılacsız doğal yollarla hamıle kalmaya calısıyorum. bunun ıcın ıncır kürü ve havuc kuru onerıyorlar bu konu da bılgınız var mı ??? deneyen arkadaslarmız var mı ???
şimdi ben ovülasyon donemındeyım kaynatıp içme başlayayım mı yoksa kuru kuru yiyim mi ??bilmiyorum kı o kadarını ben yedim de normal de ama cok kaynatıp içtim prolaktınde sıkıntı yoksa deneyebilirsniz
Canim zeytinyaginda beklet tüketşimdi ben ovülasyon donemındeyım kaynatıp içme başlayayım mı yoksa kuru kuru yiyim mi ??
suan adetıme 10 gun var adetımın gelmesınımı bekleyeyım yoksa suan uyguaya baslayayım mı ?Canim zeytinyaginda beklet tüket
Yiyebilirsin canim ben yedim bi zarari yok adetken de yiyebilirsinsuan adetıme 10 gun var adetımın gelmesınımı bekleyeyım yoksa suan uyguaya baslayayım mı ?
YANİ BEN KAYNATTIMM İÇTİMM HEPşimdi ben ovülasyon donemındeyım kaynatıp içme başlayayım mı yoksa kuru kuru yiyim mi ??
ŞİMDİ BASLAMA İÇİN GEC KALMIISNIZ AMA HAVUC KAYNATIP İÇEBİLRSİNZ BENCE YUMURTLAMA DA SIKINTI YOKSA CATLATMA İÇİN HAVUC YIYIP İÇEBİLİRSNIZşimdi ben ovülasyon donemındeyım kaynatıp içme başlayayım mı yoksa kuru kuru yiyim mi ??