- 15 Şubat 2017
- 727
- 636
Merhaba kızlar; 2.5 yıllık evliyim.İlk 1 yıl çocuk istemedik ilaç almadan korunduk.Ancak 1,5 yıldır korunmuyoruz Dr a gittik ikimizdede sorun olmadığı söylendi klomen kullandım yumurta geliştirici ardından çatlatma iğnesi vurundum yine olmadı.2.ay yine klomen ve çatlatma oldum yine olmadı.3 ay önce Laporoskopi ile tüplere bakıldı tüpler ve rahim içide temiz çıktı.Laporoskopiden sonraki ay yine klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı yine sonuç yok Aşılama önerdiler ancak ben kabul etmedim.Çünkü klomen,laporoskopi,çatlatma iğnesi derken adet düzenim değişti.6 gün adet olan ben 3 güne düştü adetim 28 günde 1 olan adetim 30 günde 1 oluyor ve çok ağrılı yoğun oluyor.Düzenim şaştı yani normal yollarla olsun istiyorum.Soğan kürü yaptım 15 gün bitti.Adetimin bitiminde yani 4.gün incir kürüne başladım.10. günü havuç suyu ile karıştırarak içmeye başladım.Bugün 12.günüm dr gittim yumurta gelişiminin iyi olduğunu söyledi.Yine olmazsa tüp bebek denememizi kesin sonuçlanacağını söyledi.Ben doğal yollarla olsun istiyorum.Daha önce bu uygulamalarda başarısız olupta incir kürü ile başarı sağlayan varmı? Tabiki Öncelikle rabbim izin verirse inşallah :)