Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 aydır gebelik elde edemedim yaşım da 38 olduğu için bir şeyler yapma gereği duyuyorum. Dr sadece folik asit verdi yumurta takip edip aşılama yaparız dedi ama işte insan doğal yollardan olsun istiyor ..Sizin pcos yok ise maaşallah süper bir deger.
Senin yerinde olsam doktoruma sorarım.
Bu kadar iyi bir değer yumurtalar da kaliteli ise gerek var mı?
Sizin zaten değeriniz iyi oldugu icin yapmanızda sorun yok.
Vallahi 38 yaş ve değeriniz muhteşem.16 aydır gebelik elde edemedim yaşım da 38 olduğu için bir şeyler yapma gereği duyuyorum. Dr sadece folik asit verdi yumurta takip edip aşılama yaparız dedi ama işte insan doğal yollardan olsun istiyor ..
Yumurtan hem ultrason da hemde amh sonucunda az çıktı ise incir kürü yapılmaz.
Yumurtalarını harcıyorsun boşu boşuna, uyuyan diye tabir edilen yumurtalarını da harcıyorsun.
Sonra bir sağlıklı yumurta için a d c e b12 folik vitaminleri, dhea hormonu kullanacaksın, günde 1 saar yürüyeceksin, kan değerlerin iyi olacak, yumurta ve rahim kanlanacak ki kaliten artsın.
Bu kürü yumurtası olan kadınlar yapabilir.
Oluşan yumurtaları + uyuyan yumurtalarını harcıyorsun. Yumurtası az olan kadınların yumurtalarını boş yere harcamaması gerekli.
Bir kaliteli yumurta için çabalarsın.
Sonra bilinçsiz harcanan yumurtalar, bitkisel kürler ve tüp benek tedavileri sonucu erken menapoza girenlerle dolu ortalık.
Vallahi 38 yaş ve değeriniz muhteşem.
Ben 1 amh değeri ile 37 yaşımda oğlumu 38 yaşımda kızımı doğurdum.
(Yumurtanızın kalitesi önemli aslında.
Yumurta kalitesini a c d e b12 folik asit dhea hormonu ile arttırabilirsiniz.
Hareketli olmanız gerekiyor günde 1 saat yürüyüş yapın, tavuk asla yemeyin ben 3 sene tavuk yemedim, kan şekerini birden zıplatacak yiyeceklerden uzak durun.)
Doktorun ultrason da kalitesini anlar zaten.
İncir kürünü doktoruna sor uygula.
Testere disli aslan pencesi de cok yararlı ben doktoruma sorarak kullandım sende sor mutlaka.
Hayıt otunu asla yapma östrojeni taklit ediyor. Doktorum devamli kullanan hastasının meme kanser oldugunu söyledi.
Çok teşekkürler vakit ayırıp uzun uzun açıkladınız hakkınızı helal edin, yavrularınıza Allah uzun ömür versin. Kime sorsam sorun yok olur diyorlar e yaş geçti her ay bana kayıp gibi geliyor . O sebeple bu ayı da dediklerinize ve aklıma yazdığım bir kaç şeye dikkat edip olmazsa femaraya başlayacağım. O da işte hormon ilacı aklımı karıştırıyor ama tercih yapmak zorundayım …
Kul ister Rabbi verir16 aydır gebelik elde edemedim yaşım da 38 olduğu için bir şeyler yapma gereği duyuyorum. Dr sadece folik asit verdi yumurta takip edip aşılama yaparız dedi ama işte insan doğal yollardan olsun istiyor ..
Ben amh düşük ise yapiliyor diye biliyordum. Emin misinizAmh değeriniz düşük ise incir kürü yapılmaz.
Ya senjn yumurtaliklarina baktir kaliteli mi güçlü mi incir kaliteli yapiyir güçlü yapiyir ve hiç bir zararı yokMerhaba benim amh 2.88
Pcos filan değilim, diğer hormonlarım ve eşimin sperm değerleri de normal , incir tüketmemin yine de zararı olur mu acaba kararsız kaldım çok
Allah im sana şükürler olsun sen bana da nasip.et Allah imBen geçen ay hergün incir yedim yaş incir ama incir zamanıydı günde 2 3 yedim sabah akşam zaten seviyorum. Ondan mı bilmem bu ay yumurtam oluştu hamile kaldım inşallah sağlıklı şekilde doğar.
Ben bazen kullanıyorum vallah sağlıklı zatenHaşlandıktan sonra kalan incir ve havuçları tüketiyormusunuz?
Abla geçen ben tavuk yememe olayını erkekler içinde okumuştum eşimde varikosel ameliyatı oldu onun için araştırma yapıyordum ama kadınlar için duymamıştım, sebebi nedir acaba merak ettimVallahi 38 yaş ve değeriniz muhteşem.
Ben 1 amh değeri ile 37 yaşımda oğlumu 38 yaşımda kızımı doğurdum.
(Yumurtanızın kalitesi önemli aslında.
Yumurta kalitesini a c d e b12 folik asit dhea hormonu ile arttırabilirsiniz.
Hareketli olmanız gerekiyor günde 1 saat yürüyüş yapın, tavuk asla yemeyin ben 3 sene tavuk yemedim, kan şekerini birden zıplatacak yiyeceklerden uzak durun.)
Doktorun ultrason da kalitesini anlar zaten.
İncir kürünü doktoruna sor uygula.
Testere disli aslan pencesi de cok yararlı ben doktoruma sorarak kullandım sende sor mutlaka.
Hayıt otunu asla yapma östrojeni taklit ediyor. Doktorum devamli kullanan hastasının meme kanser oldugunu söyledi.
Kadın erkek ayrımı yok ki.Abla geçen ben tavuk yememe olayını erkekler içinde okumuştum eşimde varikosel ameliyatı oldu onun için araştırma yapıyordum ama kadınlar için duymamıştım, sebebi nedir acaba merak ettim
Çok çok teşekkür ederim aydınlattığınız için , söylediklerinizin hepsini dikkate alacağım ♡Kadın erkek ayrımı yok ki.
İkinizde yemeyeceksiniz.
Hormon ve antibiyotik kullanılıyor hemen büyüyüp sağlıklı olup kesilsinler diye.
Ancak organik tavuk yiyebilirsiniz.
Biz eşimle 2 sene tavuk yemedik. Asitli içecek kullanmadık vs vs.
(Hamile kalmak istiyor ve bebeğinin sağlıklı bir yumurta ve bedende 9 ay büyütmek istiyor isen 2 sene önceden bol yeşil gıda, sağlıklı beslenme, kan şekerini birden yükseltmeyecek yiyecekler, yumurta organik olacak, erkeklere ekstra cep telefonlarını asla ceplerinde taşımayacak. Uyurken wifi kapanacak, çiğ kuruyemiş, ihtiyaç var ise vitamin takviyeleri. Biz bu kurallara 2 sene uyduk.)
Mutlaka dikkate almalısın.Çok çok teşekkür ederim aydınlattığınız için , söylediklerinizin hepsini dikkate alacağım ♡
Keşke keşke keşke...Mutlaka dikkate almalısın.
Çünkü doğamıza ayrıkı yaşıyoruz ve buna ek genetigi degistirilmis yiyecekler, paketli gıdalar, radyasyon vs vs.
Cok ugraşan var cocuk olsun diye.
Aslında doğamıza uygun yaşasak hiç uğraşılmayacak.
Bende geçtim aynı yollardan farklı sorunlardan.Keşke keşke keşke...
İçtiğimiz suya kadar bozuk herşey ne yazıkki..
İnşallah birgün bende buraya gelip bu söylediklerinizi bir başkalarına tavsiye olarak uyguladım ve oldu diyerek yazabilirim
İnşallah abla şuan aynı süreçten bende geçiyorum, imkansız gözüyle baksam dahi 1 gün adetim geçikse acaba diyorum ve eminimki benim gibi de nice kadınlar vardır... İnşallah herşey yoluna girer ve o zaman çabucak gelir her birimiz umut ettiğimiz o güzelliğe tez vakitte kavuşuruz.. Allah razı olsun çok teşekkür ederim çokBende geçtim aynı yollardan farklı sorunlardan.
Hiç moralini bozul ah vah deme olucak Allahın izniyle.
Ben ne ağlama krizleri geçirdim.
Hep kadınlar klubündeydim. Okudum, araştırdım burada bilgisi paylaşan iyi insanlarla yazıştım, ameliyatlar, tıp, doktorlar, bitkiler vs vs ile oluyor.
Ama sabırlı olmak gerek vücudu birden yoluna koyamazsın hepsi zamanla düzelecek.