Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah im bana da nasip et Allah im bana da şifa et bacım nasil hazırladın adet öncesi sonrası ne zaman Allah aşkına soyleBen yapmıştım canım sonrasında hamile kalmıştım çok yararlı ve faydalı olduğunu düşünüyorum eşime de içirmiştim kendimde içmiştim
Bacım ben korunuyordum doğum kontrol hapı ile daha sonra 1 ay bıraktım bıraktığım zamanda reglden sonra bu kürü yaptım 3 gün içtim eşime de 1 gün içirdim ilişkiden önceki gün yaptım yaniAllah im bana da nasip et Allah im bana da şifa et bacım nasil hazırladın adet öncesi sonrası ne zaman Allah aşkına soyle
Havuç ve inciri ayrı tencerede haşlıyorsun sanırım havuç 20 dk incir 15 dk diye hatırlıyorum sonra o ikisini bir şişede birleştirip içiyorsun eşine de içiriyosun Allahın izniyle hamile kalırsın inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimizeAllah im bana da nasip et Allah im bana da şifa et bacım nasil hazırladın adet öncesi sonrası ne zaman Allah aşkına soyle
Ne rahatsizliginz vardı? Detayli anlatirmisinjz rica etsem ne kadar havuc ne kadat incir. Adetin kacinci günü baslaniyorHavuç ve inciri ayrı tencerede haşlıyorsun sanırım havuç 20 dk incir 15 dk diye hatırlıyorum sonra o ikisini bir şişede birleştirip içiyorsun eşine de içiriyosun Allahın izniyle hamile kalırsın inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize
Amin Allah senden razı olsun Allah bana ettiğin duayı kabul etsinHavuç ve inciri ayrı tencerede haşlıyorsun sanırım havuç 20 dk incir 15 dk diye hatırlıyorum sonra o ikisini bir şişede birleştirip içiyorsun eşine de içiriyosun Allahın izniyle hamile kalırsın inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize
Neden yapılmaz zaten yumurtayı güçlendirmek icindirAmh değeriniz düşük ise incir kürü yapılmaz.
Neden acaba benimde düşük amh mesela ama ben ilk kez duydum böyle bişey. Sonuçta yumurta kalitesini artırmak için yapıyorlarAmh değeriniz düşük ise incir kürü yapılmaz.
Yumurtan hem ultrason da hemde amh sonucunda az çıktı ise incir kürü yapılmaz.Neden acaba benimde düşük amh mesela ama ben ilk kez duydum böyle bişey. Sonuçta yumurta kalitesini artırmak için yapıyorlar
Nasıl yapılıyor tarif verir misinBen yapmıştım canım sonrasında hamile kalmıştım çok yararlı ve faydalı olduğunu düşünüyorum eşime de içirmiştim kendimde içmiştim
Benimde dusudu incir kürü yaptim 1 yukurta cikarken 10Neden yapılmaz zaten yumurtayı güçlendirmek icindir
hamile kaldın mı pekiBenimde dusudu incir kürü yaptim 1 yukurta cikarken 10
Yukurta cikdi
Ben tup bebekhamile kaldın mı peki
Haaa Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana da bana daBen tup bebek
Yaptirirken denedim 3 kere yumurta toplandi 1 tabe cikior diye 3 de 10 cikdi 3 tanesi dollendi ama kalmadim kilom fazla oldunicin kilo verikden sonra aralik ayinda tekrar denicem
Yumurtan hem ultrason da hemde amh sonucunda az çıktı ise incir kürü yapılmaz.
Yumurtalarını harcıyorsun boşu boşuna, uyuyan diye tabir edilen yumurtalarını da harcıyorsun.
Sonra bir sağlıklı yumurta için a d c e b12 folik vitaminleri, dhea hormonu kullanacaksın, günde 1 saar yürüyeceksin, kan değerlerin iyi olacak, yumurta ve rahim kanlanacak ki kaliten artsın.
Bu kürü yumurtası olan kadınlar yapabilir.
Oluşan yumurtaları + uyuyan yumurtalarını harcıyorsun. Yumurtası az olan kadınların yumurtalarını boş yere harcamaması gerekli.
Bir kaliteli yumurta için çabalarsın.
Sonra bilinçsiz harcanan yumurtalar, bitkisel kürler ve tüp benek tedavileri sonucu erken menapoza girenlerle dolu ortalık.
Merhaba benim amh 2.88
Pcos filan değilim, diğer hormonlarım ve eşimin sperm değerleri de normal , incir tüketmemin yine de zararı olur mu acaba kararsız kaldım çok