Gebeliğe Hazırlık İncir kürü????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Folik asit içip hamile kalanda varmış öyle duydum int de araştırdım da yine de kullanayım bakalım artık her yolu deniyorum
Ayrıca e vitamini alabilirsin ya da e vitamini içeren şeyler yiyebilirsin. Doğurganlığı arttırıyor. Hem kadın için hem erkek için.

Ayrıca e vitamini alabilirsin ya da e vitamini içeren şeyler yiyebilirsin. Doğurganlığı arttırıyor. Hem kadın için hem erkek için.

İncir kürünü uygulayayım bakalım bi 10 gün kadar uygulayayım hormon testinden sonra sana bilgi veririm cnm ona göre testen sonra bir daha düzenli kullanmayı denerim inciri o şekilde olur mu ki ben daha dün başladım

İncir kürünü uygulayayım bakalım bi 10 gün kadar uygulayayım hormon testinden sonra sana bilgi veririm cnm ona göre testen sonra bir daha düzenli kullanmayı denerim inciri o şekilde olur mu ki ben daha dün başladım
Hormon tahlili yaptırmadan kür yapma. Estradiol ve prolaktini ciddi anlamda yükseltiyor incir kürü. İlla bişey yapmak istiyorsan soğan kürü yap. Ya da aslan pençesi çayı iç.

Hormon tahlili yaptırmadan kür yapma. Estradiol ve prolaktini ciddi anlamda yükseltiyor incir kürü. İlla bişey yapmak istiyorsan soğan kürü yap. Ya da aslan pençesi çayı iç.

O zaman ben bırakayım onu içmeyeyim testen sonra uygularım soğan kürü de duydun da onun faydası oluyor mu

İncir kürü rahmi temizlemez soğan kürüyle karıştırdın galiba. Ben incir kürü yaptığım ay hamile kaldım. Adetin ilk günü başladım. 21 gün devam ettim. Hiçte bi sorun olmadı.
Canım benım teyzemın kızıda hamıle kalmaya calısıyo adetının 3.gunu ıncır havuc kurune basladı ama adetı bıtmıyo bı turlu bu kurun kanamayı sokturucu bı etkısı varmı senın adetının ustunde bı etkısı oldumu acaba?

Back