İncir kürü lekelenme ve adet gecikmesi yapar mı ?

Canım ben incir kürüne geç başladım.adete 10 gün kala.pko var bende.1 haftadır içiyorum.çok mu geç kaldım acaba

Canım ben incir kürüne geç başladım.adete 10 gün kala.pko var bende.1 haftadır içiyorum.çok mu geç kaldım acaba
Ben kaynatmadım zeytünyağında yedim on gün falan normalde adetliyken yenmez ama ben gelişigüzel yedim siz iyice araştırınben de pko yok incirden olduğunu düşünmüyorum normal yumurtam büyüyor ben rahim filmi Çekmiştim bi ay önce ona bağlıyorum

Anladım.bende pko var ondan sorayım dedim

Merhaba incir kürünü nasıl yaptınız ve adetim biteli 3 gün oldu bende alıp bugün başlasam olurmu peki

Merhaba incir kürünü nasıl yaptınız ve adetim biteli 3 gün oldu bende alıp bugün başlasam olurmu peki
Öbür ay deneyin bence yumurtlamaya yaklaşmışsınız netten araştırın ben zeytinyağında incir yedim adetin ikinci günü başladım yum gününde bıraltım ama b ama benim yumurtlamada sorun yoktu o yüzden pek kurallara dikkat etmedim araştırım usulune uygun kullanıx siz inşallah rabbim gönlünüze göre versin sizinde

Tsk ederim sağolun.oyle yapayım ozamana kadar her sabah aç karina yiyeyim bir tane.izaman gelincede zeytinyağına bastirilmis incir yemeye başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…