Merhaba incir kürü nasıl yaptınız acabaCanım ben uyguladım incir kürünü ve suan 22 haftalık hamileyim kızımı bekliyorum çok şükürdarısı sana ve isteyen herkese olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Merhaba, incir kürünü bende denemek istiyorum. Rica etsem nasıl kullandığı konusunda bilgi verebilir misin? Teşekkürler..Canım ben uyguladım incir kürünü ve suan 22 haftalık hamileyim kızımı bekliyorum çok şükürdarısı sana ve isteyen herkese olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Canım 1 litreyi suyu kaynat, kaynadıktan sonra içine 15 tane incir at ağzı kapalı bir şekilde 20 dakika da öyle kaynat daha sonra soğumaya bırak soğuduktan sonra 3 öğüne böl ve o suyu iç. Ben böyle uyguladımMerhaba incir kürü nasıl yaptınız acaba
Canım 1 litreyi suyu kaynat, kaynadıktan sonra içine 15 tane incir at ağzı kapalı bir şekilde 20 dakika da öyle kaynat daha sonra soğumaya bırak soğuduktan sonra 3 öğüne böl ve o suyu iç. Ben böyle uyguladımMerhaba, incir kürünü bende denemek istiyorum. Rica etsem nasıl kullandığı konusunda bilgi verebilir misin? Teşekkürler..
Çok teşekkür ederimCanım 1 litreyi suyu kaynat, kaynadıktan sonra içine 15 tane incir at ağzı kapalı bir şekilde 20 dakika da öyle kaynat daha sonra soğumaya bırak soğuduktan sonra 3 öğüne böl ve o suyu iç. Ben böyle uyguladım
22 gün iç 7 gün ara ver canım. Ve her gün yapıcaksın bu kürü biraz uğraştırıcak ama değiyor. Rabbim inşallah hayırlısını versinÇok teşekkür ederimher gün yeniden mi yapıyoruz bu kürü? Mesela soğan suyu 15 günlük bir kür. Bu kürü kaç gün tekrar etmek gerekir?
22 gün içip 7 gün ara veriliyor canım aç karnına içiceksinÇok teşekkürler siz kaç gün uyguladınız sabah akşammı aç tok karnına nasıl yaptınız
Çok teşekkür ederim canım22 gün içip 7 gün ara veriliyor canım aç karnına içiceksin
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim canım
Maşallahhh çok sevindim rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı tüm isteyenlere olsun peki aynı ay içinde mi hamile kaldınız?Canım ben uyguladım incir kürünü ve suan 22 haftalık hamileyim kızımı bekliyorum çok şükürdarısı sana ve isteyen herkese olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Bende uygulucam bu ay peki adetiniz bittikten sonra mı başladınız içmeye aç yada tok farkeder miCanım 1 litreyi suyu kaynat, kaynadıktan sonra içine 15 tane incir at ağzı kapalı bir şekilde 20 dakika da öyle kaynat daha sonra soğumaya bırak soğuduktan sonra 3 öğüne böl ve o suyu iç. Ben böyle uyguladım
İnşallah hayırlısı ile olsun gerçekten çok stresli sıkıntılı bir süreç oluyor rabbim hepimize kolaylık versin inşallahAmin inşallah canım evet ben aynı ay içinde hamile kaldım tesadüf mü gerçekten tamamen onun etkisi mi bilemiyorum ama inşallah sizede şifa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?