incir kürü ile hamile kalan varmı?

bende incir kürüne 11 mayısta basladım bu ay klomende kullanmıstım we adetımın 12. gunu dr a gıttıgımde 2 tane cok guzel yumurtam oldugunu soyledı artık klomenden mı ıncır kurunden mı bılemem ama ıncır kurunun etkılı oldugunu dusunuorm cunku oncekı ay klomnle yumurtalarım buyuyememıstı.neyse bu ay ılıskı gunlerınde beraber olduk.haftaya bellı olcak dollenme war mı yok mu iş. wardır.

inciri birkaç ay yedim olmad kistlerim vardi benim sora 6.ayinda küre başlamaya karar verdim 7_8 inciri 20dk ..3 tane havucu 15 dk yada tam tersiydi kızlar hatirlayamadim ayri kaplarda kaynattim sonra süzerek bileştirdim ılıyınca sadece 1hafta içtim sonra yapmaya üşendim o ay hamile kaldim çok şükür denemenizi tavsiye ederim

Son düzenleme:
merhabalar;
öncelikle hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin.

Bende yaklaşık sekiz aylık evliyim ve 32 yaşındayım. hiç korunmadık ama henüz bebeğimiz yok. Haziranın 3 ünde, reglim bittikten 4 gün sonra soğan kürü yaptım. 14 gün boyunca. incir kürüne başladım bu sabah itibariyle ile, hiç ara vermeden. aynı zamanda eşime de keçi boynuzu içirmeye başladım :))) eeee hayat müşterek sonuçta. daha önce sadece ben doktora gittim, yumurtlama ile ilgili bir sorunum olmadığını söyledi. neyse ben 5 bardak suya 15 incir ile tıpkı anlatıldığı şekilde yaptım. gerçi bu durumda da 2,5 bardak suya 6-7 tane ile arasında pek fark yok. ama şimdi kilo alındığı yönünde şeyler okudum. açıkcası akşam da eşime ya bi bebişimiz olcak yada tombik bi eşin diye dalga geçmiştim, ama sadece şakaydı yani gerçekleşmesi gerekmez. sorum şu olacak o kaynaktıktan sonra suyunu içiyoruz tamam da incirler nolcak, atılcak mı? nasıl değerlendireceğimi bilemiyorum ama atmak da istemiyorum. yumurtlama dönemine mi getirdin havuç ekleme işini?

Simdi cocugunuz war mi peki

Simdi cocugunuz war mi peki

evet canım şuan bir oğlum oldu çok şükür Rabbime.ben çok şey denedim. ama benim hormonlarım çok bozuktu. özellikle LH hiç düşmüyordu.yumuratalarım o kadar küçükmüş ki kum gibiymiş.ama LH onların büyüyüp atılmasını engelliyormuş.yani kısacası yumurtalık tembelliği teşhisi konuldu.bitkisel bir çok yöntemi denedim. en son böğürtlen kökü suyu içtim 1 ay.ondanda bir fayda alamadım.sonra doktorum artık klomen verdi.ilk kullandığım ay yumurtalarım tam büyümedi diye tedaviyi yarım bırakmıştık.bende artık gelecek ay devam ederim diye ümitlenmemiştim bile.adetim bir hafta gecikince öylesine yaptığım bir testte öğrendim hamile olduğumu.hemde adetime 8-10 gün kala bir birlikteliğimiz olmuştu sadece.

inşallah sende tez zamanda kavuşursun meleğine

Kızlar ben hepsini denedim ama hepsini Bıraktığım vazgeçtiğim zaman hamile kaldım bence bol bol dua edin Allah hayırlısını versin

selam bende incir kurune basşadım ınşlh allah bır evlat nasıp eder yasım 38 yasdan dolayı endısem var

Bendede kist var cnm
Gebe kalabildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…