cnm ya roman gibi okuyordum valla tam keyfine varıyordum yarıda kesmişsin :)) ciddi söylüyorum :) ben bu yazdıklarının hepsini evliliğimin 3. yılında başladım ( şu an 7. yıldayız) ama hep yarıda bıraktık hep neye başladıysak hangi doktora gittiysek tabi bırakan eşim o sıkılınca ilaçlardan benim umudumu kırıyordu bende üstelemiyordum yine bazen söyleniyo kırılacak gibi oluyorum bırakmıyorum artık başladım Allah izin verirse sonuna kadar gitcem umudumuzu hiç yitirmesin rabbim dün gittim bir sürü şey aldım aktardan hem kendim için hemde eşim için çakşır otu aldım demledim ben içemedim daha vermedim ama tam ağzına layık dedim eşime oda anladı gülüştük :) çok kötü yahuuuu ığğğğ nasıl içecekse çok şükür keçi boynuzunu içiyor birde meryem suresine başladım hergün bir defe okuyorum inşallah Rabbim duyar sesimizi.Allah sizden razı olsun kimden ne bilgi edindiysem hepsinden razı olsun:

:
Allah hepimizden razi olsun insallah. Insallah senin de diger okuyanlarin da isine yarar. Ben kendim sürekli burda neden kimse yazmiyor diye aradigim icin herseyi yazmak istedim. Birileri okursa ve fayda görürse ne mutlu. Cünkü umutsuzluk cok kötü. Biliyorum.
Erkekler bu konuda kadinlara göre daha rahat görünebiliyorlar. Tabii her ay gelecek ilk belirti onlarin vücudunda olmadigi icin kadinin her ay nasil bekledigini pek anlamalari mümkün degil. Benim esim de ilk icmeye basladiginda gerek var mi buna diyordu. 3 gün filan sonra kendisi sormaya basladi icmeyecek miyim diye. Onunla konusmustum, ben tek basima cocuk yapamayacagima göre sen de biseyler yapacaksin diye. hic tereddüt etmeden icti. söyle elbette. Ikiniz de kararli olun ama hayatinizin merkezinde bu olmasin:)))) bu cok önemli... Ben de hergün dua ediyorum, hem saglikla bebegimi dünyaya getirebilmek, hem de isteyen herkesin en yakin zamanda bu mutlulugu yasamasi icin. Olacak, mutlaka birgün olacak... biz ögrendiklerimizi uygulayalim, neyin vesile olacagini bilemeyiz ki, Allahim Ne zaman nasip ederse o zaman oluyor cünkü. Biz dünyalari da icsek önce O'nun ol demesi gerekli.
Insallaahhhh cok uzun sürmez. Aminnn!! bu arada caksir otunu hic duymadim. Arastirmadim da. o yüzden hic bisey diyemeyecegim. Insallah ise yarar tabi ki :)) hepinizi kucakliyorum.