- 13 Kasım 2021
- 21
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi Gulzamanii
-
Çok teşekkür ederim.Kürler hormonlari bozabilir. O sebeple olmuş olabilir. Doktora gidip baktırın. Umarim bir sorun yoktur.
Aynı kürleri bende 1 ay denedim ovulasyon testide yapıyordum o ay yumurtlama ve çatlamada oldu ama gereksizdi çünkü zaten yumurtam hep olusup çatlıyordu kanamam olmadı simdi tüp bebek tedavisindeyiz doktorum saçma sapan kürler falan yapmadın demi dedi ilk görüşmeye gittiğimde yok hocam dedim söylemedim aman dedi onlar hormonları bozuyor işimizi iyice zorlaştırıyor dedi yapmayın yani böyle şeyler zaten pcos varmış bendede varMerhabalar, incir&havuç kürü de 6.günüm. Ara kanama oldu. Kırmızı şekilde. Daha önce deneyip benzeri durumu yaşayan var mı? Pco hastasıyım
Anladım, çok teşekkür ederim. Pazartesi görünce eğim doktora bakalım...Aynı kürleri bende 1 ay denedim ovulasyon testide yapıyordum o ay yumurtlama ve çatlamada oldu ama gereksizdi çünkü zaten yumurtam hep olusup çatlıyordu kanamam olmadı simdi tüp bebek tedavisindeyiz doktorum saçma sapan kürler falan yapmadın demi dedi ilk görüşmeye gittiğimde yok hocam dedim söylemedim aman dedi onlar hormonları bozuyor işimizi iyice zorlaştırıyor dedi yapmayın yani böyle şeyler zaten pcos varmış bendede var
Hakkınızda hayırlısı olsunAnladım, çok teşekkür ederim. Pazartesi görünce eğim doktora bakalım...
Sağ olun, daha önce de apğn suyu denedim. Tüm hormonların düzelmişti gerçekten. Bunu ilk defa deniyorum. Ama böyle oldu garip, bugün bıraktım zaten.Hakkınızda hayırlısı olsun
En iyi çözüm doktora gitmek bazı doktorlar var para için bizi kullanıyorlar bende denk geldim ama hata yapa yapa yanlışa ulaşabiliyoruz sizde denediniz gördünüzSağ olun, daha önce de apğn suyu denedim. Tüm hormonların düzelmişti gerçekten. Bunu ilk defa deniyorum. Ama böyle oldu garip, bugün bıraktım zaten.
Çok haklısınız, açıkçası biraz korkum da var. Umarım bir şey çıkmaz.En iyi çözüm doktora gitmek bazı doktorlar var para için bizi kullanıyorlar bende denk geldim ama hata yapa yapa yanlışa ulaşabiliyoruz sizde denediniz gördünüz
Inşallah çıkmaz çıkacağını sanmıyorum ama bir daha böyle kürler kullanmayın soğan kürü de dahil herkes de aynı etkiyi verecek diye bir şey yok dikkat etmek lazım olan sağlığınızıda bozmayınÇok haklısınız, açıkçası biraz korkum da var. Umarım bir şey çıkmaz.
Aynen, rahimde bir şey yok dedi. Nedense beta hcg istedi. Ona göre kanamayı durduracak ilaç yazarım dedi ki büyüük ihtimalle progestan yazar almam onu da.Inşallah çıkmaz çıkacağını sanmıyorum ama bir daha böyle kürler kullanmayın soğan kürü de dahil herkes de aynı etkiyi verecek diye bir şey yok dikkat etmek lazım olan sağlığınızıda bozmayın
Sebebi bazı kadınlar yerleşme kanaması görüyorlar az bi sekilde kahverengi yada pembe sekilde lekelenmeler oluyor ondan şüphelendiği için betana bakıp tedavi uygulayacak canımAynen, rahimde bir şey yok dedi. Nedense beta hcg istedi. Ona göre kanamayı durduracak ilaç yazarım dedi ki büyüük ihtimalle progestan yazar almam onu da.
Neden almıyorsun ki progestan şu an bende kullanıyorum günde 4 kez fitil olarak zararlı bir şey değil doktorun ne verirse kullan benceAynen, rahimde bir şey yok dedi. Nedense beta hcg istedi. Ona göre kanamayı durduracak ilaç yazarım dedi ki büyüük ihtimalle progestan yazar almam onu da.
Evet ben de öyle düşündüm. 0.2 çıktı zaten. Öğleden sonra gidemedim. Yarın sabahtan gidelim yine. Şuan başka hastalıklarım için antibiyotik alıyorum. Ekstra ilaçlar yorar beni. Yoruldum çünküSebebi bazı kadınlar yerleşme kanaması görüyorlar az bi sekilde kahverengi yada pembe sekilde lekelenmeler oluyor ondan şüphelendiği için betana bakıp tedavi uygulayacak canım
Hakkınızda hayırlısı olsun insallah geçmiş olsun.Evet ben de öyle düşündüm. 0.2 çıktı zaten. Öğleden sonra gidemedim. Yarın sabahtan gidelim yine. Şuan başka hastalıklarım için antibiyotik alıyorum. Ekstra ilaçlar yorar beni. Yoruldum çünkü
Kimi yok yarıyormuş ta yok yaramiyormusta bence çok eksik bilgiye sahipsiniz eskiden ilacı mı vardı sanki napiyorlardi hep bitkiden şifa bulurlardi peygamber efendimiz döneminde bile bu şekil dertlerine derman bulunurmuş Tabiki öncelikle Takdiri ilahiden sonra Rabbimin Bize sondugu nimetlerden Faydasını buluruzMerhabalar, incir&havuç kürü de 6.günüm. Ara kanama oldu. Kırmızı şekilde. Daha önce deneyip benzeri durumu yaşayan var mı? Pco hastasıyım
Ben gerçekten faydası olduğuna inanıyorum. Sadece yanlış dönemde yaptım, kullandığım ilaçlar var iyileşmeden tam, kür yaptım o yüzden kanama yaptı ki, zaten kanamam da durdu. Bakalım... Duanın gücüne ihtiyacım var.Kimi yok yarıyormuş ta yok yaramiyormusta bence çok eksik bilgiye sahipsiniz eskiden ilacı mı vardı sanki napiyorlardi hep bitkiden şifa bulurlardi peygamber efendimiz döneminde bile bu şekil dertlerine derman bulunurmuş Tabiki öncelikle Takdiri ilahiden sonra Rabbimin Bize sondugu nimetlerden Faydasını buluruz
Senin için söylemedim zaten bazı şahıslar yanlış bilgiler burdan paylaşıyorlar ve insanlar okuyup söylediklerine dayanarak yapıyorlar tabiki doğru kullanımda faydası olur Rabbim isteyen herkeze Nasip etsin Bende uzun zamandır uğraşıyorumBen gerçekten faydası olduğuna inanıyorum. Sadece yanlış dönemde yaptım, kullandığım ilaçlar var iyileşmeden tam, kür yaptım o yüzden kanama yaptı ki, zaten kanamam da durdu. Bakalım... Duanın gücüne ihtiyacım var.
Biliyorum, çok haklısınız. Herkesin her dediği doğru değil ve de herkeste aynı etkiyi yapacak diye bir şeyde yokta. Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah...Senin için söylemedim zaten bazı şahıslar yanlış bilgiler burdan paylaşıyorlar ve insanlar okuyup söylediklerine dayanarak yapıyorlar tabiki doğru kullanımda faydası olur Rabbim isteyen herkeze Nasip etsin Bende uzun zamandır uğraşıyorum
Amin Canim inş Allah cümlemizin yardımcısı olsunBiliyorum, çok haklısınız. Herkesin her dediği doğru değil ve de herkeste aynı etkiyi yapacak diye bir şeyde yokta. Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?