Gebeliğe Hazırlık İncir kürü ağrı yapıyor mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet, yumurtlama ağrısı ile adet ağrısı aynı değil sanki

Canım hamile misin incir kürü işe yaradı mı

Canım hamile misin incir kürü işe yaradı mı
Hayır..zaten incir kürünü kaliteli yumurta elde etmek ve yumurta büyütmek için yaptım. Doğal yolla hamile kalamıyorum. Geçen yıl tüp bebek tedavisi görüp hamile kalmıştım. Şimdi yine tedavi gördüm, önümüzdeki ay da transferim olacak.
Sizin işinize yaramıştır umarım?

Başınız sağolsun kolAy değil...
Hiç yapmadım bilmiyorum
Doktor yumurtanız çok iyi demişti
Sence çatlamıyor mu eşimde de sorun yok şükür basit bir yol olmalı ama ne kürlere güvenip yapamıyorum sadece soğanı yapmıştım işe yaramadı

Çok sağolun. Ben de geç büyüme ve dolasıyla da çatlamama sorunu var. Sizde de mi çatlamayla ilgili sıkıntı var?

Bugün adet olmam lazımdı şimdilik gelen giden yok. Adet belirtisi de yok. Ateşim de yüksek. Cuma gününe doktora randevu aldım. Bakalım ne diyecek. E2'mi çok merak ediyorum. Senin kaçtı değerin kaç oldu?

Canımmm merhabaaa. Hamilesinn 11 haftalık maşaAllah yaaaa. İncir kürünü yapıp, diğerine başladığın esnada mı hamile kaldınnn. Bende Saraçoğlunun işncir ile havuç kürüne başladım. İkinci günüm bugün. Hatta nisandada tüp bebek olacağım. İnşaAllah gerek kalmaz yaa

Evet canım çok şükür. İncir kürü yaptığım ay adet oldum bi sonraki ay hamile kaldım. E2 düşüktü benim onu yükseltti direkt hamile kaldım. Demekki olmama nedeni e2'ymiş. Öğrenmiş olduk :)

Ay ne kadar güzel maşaAllah ya

Sağol canım. Darısı başına en kısa zamanda

Aslında üstüne görmüş gibi olmuşsun dimi canımm. Bir de bende yumurtalarda sıkıntı yok rahim filmi herşey temiz ama eşimden dolayı tüp bebek yapacaktık. Yinede bu kürü uyguluyorum olur ya vesile olur, doktorlar demedi ama belki tutunamıyordur kimyasal gebelik yaşıyorumdur bazı aylar. Sende kürü uygularken akıntı çok oldu mu canım. Üçüncü günüm bugün ama çok akıntım oldu ve karın ağrısı yaşıyorum.

Hiç olmamıştı bende. Soğan kürü yapmıştım önceki ay onda çok olmuştu. Eşine yoğunlaş eğer sıkıntı eşindeyse.

Slm bende yarın incir kürüne başlıcam bide aslan pençesi aldırdım içmek için fsh yüksekliğine iyi geliyomus deneyen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…