- 10 Aralık 2016
- 76
- 14
- 8
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senle durumumuz aynı. Bende de e2 düşük.tam değerini bilmiyorum ama <20 yazıyordu tahlilde. Soğan kürü yaptım ilk ay önce o yapılmalıymış. Sonra incir kürü yaptım 21 gün. 7 gün ara verdim. Bugün ikinci 21 gün olan küre başladım. Herkes başka nedenlerle hamile kalamadığını söylüyordu. Benden başka e2 düşüklüğü olan görmemiştim ilk seni gördüm.Benim e2 hormonuö dusuk cıktı yani yumurta cok gelişmiyor Saraçoğlu nun incir kürünü uyguluyorum
Bende de sağ tarafta ağrı var yumurtlamadan beri. Kesin hamilesin diyorlar yaa. Hamilelik belirtisi değil miymiş ki :/Bende de sağ yumurtalığımda, (bu ay yumurtam sağdaydi), yumurtlamadan sonra ağrı yaptı adet gününe dek, sonra geçti. simdi tekrar başladım içmeye..ağrıların nedeni nedir? neden bu kadar ağrı yapıyor?
Değil..geçen ay yapmıştım. çok ağrım oldu ama hamile değildim. bu ay da yapıyorum hafif hafif sızılarım oluyor sadece..3 yumurtam var bu ay, tek artısı bu oldu ancak adetimin 15.gününde en büyüğü 13mm. idi. bence küçük. benim nisan ayında tüp bebek denemem olmuş ve tutmuştu, maalesef 5.5 aylıkken kızımı erken doğumla kaybettim. şubat ayında yeniden tedaviye başlayacağım. artık yumurta kalitesine odaklanmış durumdayım..Bende de sağ tarafta ağrı var yumurtlamadan beri. Kesin hamilesin diyorlar yaa. Hamilelik belirtisi değil miymiş ki :/
Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın.Değil..geçen ay yapmıştım. çok ağrım oldu ama hamile değildim. bu ay da yapıyorum hafif hafif sızılarım oluyor sadece..3 yumurtam var bu ay, tek artısı bu oldu ancak adetimin 15.gününde en büyüğü 13mm. idi. bence küçük. benim nisan ayında tüp bebek denemem olmuş ve tutmuştu, maalesef 5.5 aylıkken kızımı erken doğumla kaybettim. şubat ayında yeniden tedaviye başlayacağım. artık yumurta kalitesine odaklanmış durumdayım..
Çok teşekkür ederim, kimse yaşamasın bu acıyı, çok zor anlatamam.Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın.
13 mm kendiliğinden olması gereken bir boyut baya küçük 20nin altında bir işe yaramıyor malesef kaç tane olursa olsun. Benim e2 düşük olduğu halde 15-16 mm'ye kadar kendiliğinden büyüyor. Senin ne sorunun vardı peki ?
Bi de doktorun biliyor mu incir kürü yaptığını.
Aşılama oldun mu ? Ya da klomen kullandın mı ?Çok teşekkür ederim, kimse yaşamasın bu acıyı, çok zor anlatamam.
Doktorum bilmiyor. sadece geçen hafta hiç ilaç kullandınız mı diye sordu. kendisi belirgin birşey söylememişti ama ben yumurta olgunlaşmasının düşük olduğunu tahmin ediyordum. sanırım yumurtalar büyümeden yani yumurtlama olmadan her ay düzenli adet görüyorum. yaşım 37, tüp bebek dışında hamile kalmam zor görünüyor. yine de bir umut deniyoruz elbette.
Aşılama 2015.te olmuştum, o dönem klomen kullanmıştım.Aşılama oldun mu ? Ya da klomen kullandın mı ?
Anladım canım. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın.Aşılama 2015.te olmuştum, o dönem klomen kullanmıştım.
Aynen canım bende önce sogan kürü yaptım e2 dusuklugu hamile kalmaya engelmiş saracogludan dinledim ama doktorlar umursamıyor en iyisi bu kürleri uygulamak baya faydasını gördüm..benimde 24 degerim hamile kalabilmek için en az 40 olmalıymıs sonucu yazarsın bana bende sanaCanım senle durumumuz aynı. Bende de e2 düşük.tam değerini bilmiyorum ama <20 yazıyordu tahlilde. Soğan kürü yaptım ilk ay önce o yapılmalıymış. Sonra incir kürü yaptım 21 gün. 7 gün ara verdim. Bugün ikinci 21 gün olan küre başladım. Herkes başka nedenlerle hamile kalamadığını söylüyordu. Benden başka e2 düşüklüğü olan görmemiştim ilk seni gördüm.
İncir yumurtayı geliştiriyor havuc incir yumurtayı catlatıyor canımKızlar incir küründe ilk 21'i bitirdim 7 gün ara verdim. İkinci 21'e başladım bugün. Havuç yine 4-5 nci gün mü eklenecek yoksa baştan beri havuç kürü de yapmalı mıyım ?
Bugün adet olmam lazımdı şimdilik gelen giden yok. Adet belirtisi de yok. Ateşim de yüksek. Cuma gününe doktora randevu aldım. Bakalım ne diyecek. E2'mi çok merak ediyorum. Senin kaçtı değerin kaç oldu?Aynen canım bende önce sogan kürü yaptım e2 dusuklugu hamile kalmaya engelmiş saracogludan dinledim ama doktorlar umursamıyor en iyisi bu kürleri uygulamak baya faydasını gördüm..benimde 24 degerim hamile kalabilmek için en az 40 olmalıymıs sonucu yazarsın bana bende sana![]()
Yok canım enfeksiyonu geçen ay yendim soğan kürüyle. Kist miyom da yok. Yumurtlama zamanı sancı yapar devam ederse döllenme gerçekleşmiştir etmezse gerçekleşmemiştir diyorlar. Aksine bi örnek görünceBen de yaptım ama öyle bir ağrım olmadı. Yumurtlama ağrısı oldu tabi ama her zamanki gibi. Başka bir sıkıntı olabilir, enfeksiyon gibi.
Onu biliyorum canım ilk 21de havuc kürünü 4-5 gün sonra yapmaya başlayıp karıştırıyoruz ya. İkinci 21 de kaçıncı gün olacak ya da olmayacak mı. Bilemedim. Sadece incir mi yapılacak acaba sonraki ay.İncir yumurtayı geliştiriyor havuc incir yumurtayı catlatıyor canım
İns olmazsın ya hamilesindir,ben bu ay bilmiom canım degerimi ama sogan suyuyla önceden hamile kalmıstımBugün adet olmam lazımdı şimdilik gelen giden yok. Adet belirtisi de yok. Ateşim de yüksek. Cuma gününe doktora randevu aldım. Bakalım ne diyecek. E2'mi çok merak ediyorum. Senin kaçtı değerin kaç oldu?
Aaa öyle mi. Eşinde problem var mıydı peki.İns olmazsın ya hamilesindir,ben bu ay bilmiom canım degerimi ama sogan suyuyla önceden hamile kalmıstım
Yoktu canım cok şükür benim hormonlarda sıkıntı var birazAaa öyle mi. Eşinde problem var mıydı peki.
Benim her ay yumurtlama ağrım olur, devam eder. Hatta acaba geç mi yumurtluyorum der, ovulasyon testi yaparım. Ama hala gebe değilim.Yok canım enfeksiyonu geçen ay yendim soğan kürüyle. Kist miyom da yok. Yumurtlama zamanı sancı yapar devam ederse döllenme gerçekleşmiştir etmezse gerçekleşmemiştir diyorlar. Aksine bi örnek görüncesem06 arkadaşta işkillendim
![]()
Benim adetimin 17nci günü sancım başladı yumurtladım ama çatlamadı. Adetimin 25inci günü tekrar yumurtladım ama bu sefer çatladı.Benim her ay yumurtlama ağrım olur, devam eder. Hatta acaba geç mi yumurtluyorum der, ovulasyon testi yaparım. Ama hala gebe değilim.