Siz inciri yiyorsunuz sanırım, suyunu kaynatıp içtiniz mi? ben kaynatıp suyunu iciyorum, incir kürü olarak..bu şekilde ağrılar yapabilir mi merak ediyorum.Esim yerken bir ara ben de yiyordum ama boyle bir seyle karsilasmadim
Bende hemen vajinal kısımda ağrı, zonklama, batma oluyor. yumurtalık kısmında birşey hissetmiyorum.Canım ben yaptım yumurta geliştiği için ağrı yapar sanki içerde inçe bi tel gezer gibi ağrısı olur bu yumurtanın geliştiği ve çatlamak üzere olduğunun habercisidir :)
Bende hemen vajinal kısımda ağrı, zonklama, batma oluyor. yumurtalık kısmında birşey hissetmiyorum.
Siz uygulamışsınız, bir sonuç elde ettiniz mi?
Bende olan ağrılar kürden değil, enfeksiyon ve tahrişten kaynaklıymış, ilaç kullanıyorum. 1 olgun yumurtam mevcut. zaten yumurtlama sorunum, polikistik vb durumum yok, yaşıma göre biraz rezerv azlığım var.Ertesi ay hamile kalmıştım düşük yaptım canım şimdi tekrar başa sardım soğan kürü yaptım sonraki aylarda da incir havuç kürü yapıcam şimdilik kür değilde kendisini yiyorum :)
Ben uygulamıştım incir kurunu ve hamile oldugumu öğrendim.ancak kimyasal gebelik sonucu düşük yaşadım.rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıklaBende olan ağrılar kürden değil, enfeksiyon ve tahrişten kaynaklıymış, ilaç kullanıyorum. 1 olgun yumurtam mevcut. zaten yumurtlama sorunum, polikistik vb durumum yok, yaşıma göre biraz rezerv azlığım var.
suyunu içip haşlanan incirlerden yiyorum bende..
Bende de sağ yumurtalığımda, (bu ay yumurtam sağdaydi), yumurtlamadan sonra ağrı yaptı adet gününe dek, sonra geçti. simdi tekrar başladım içmeye..ağrıların nedeni nedir? neden bu kadar ağrı yapıyor?kızlar merhaba, geçen ay incir ve havuç kürünü denedim ve kasıklarımda çok yoğun ağrı yaşadım özellikle yumurtlama döneminde sizce çatlama olmuşumdur? hamile kalamadım bu ay hastalandım yine . Ama faydasını hissettim deneyin kesinlikle . Bu ay olmadı ama en kısa zamanda olacağını düşünüyorum tekrar yapıcam kürü
Benimde özellikle sağ daha çok Ağrı yaptı sebebini bilmiyorum ama bazı yerlerde çatlama oluşumu sancı yapar diye okumuştum.Bende de sağ yumurtalığımda, (bu ay yumurtam sağdaydi), yumurtlamadan sonra ağrı yaptı adet gününe dek, sonra geçti. simdi tekrar başladım içmeye..ağrıların nedeni nedir? neden bu kadar ağrı yapıyor?
Benimde o şekilde oldu adete kadar ağrılıydım hatta adetim de aynı şekilde ağrılı geçti ilk günleri bu iyi bişey tahminimce normal olan bu yani .çatlamadan 3-4 gün sonra, adete dek sancı yaptı, iğne gibi batmalar vs..ilginç, yumurtlamada yapar diye düşünmüştüm. sonrasında yaptı. amh ile fsh degerlerine ne denli etki ediyor bilemiyorum.
Var mi bi gelişme canmBenim e2 hormonuö dusuk cıktı yani yumurta cok gelişmiyor Saraçoğlu nun incir kürünü uyguluyorum
Suan yok canım beklemedeyim adetime 3 gün varVar mi bi gelişme canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?