• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İncir kürü ağrı yapıyor mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sem06

Pamuk kızım,bebeğim,acın büyük;seni çok özlüyorum.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
948
727
103
44
Merhabalar, 37 yaşındayım. Eylül ayinda bebeğimi kaybettim. ilk tüp bebek demesiyle olmuştu yavrum. doğal yolla hamile kalmayı kolaylaştırıcı incir kürünü araştırdım ve 4 gündür uygulamaya başladım. incir kürünü yapmış olan veya yapmakta olan arkadaşlar varsa, onlardan şunları öğrenmek istiyorum: bu kür vajinal ağrı, iğne batması zonklama, kasık ve bacak ağrısı ve akıntı yaptı mi? bilgi verirseniz sevinirim..

Esim yerken bir ara ben de yiyordum ama boyle bir seyle karsilasmadim

Esim yerken bir ara ben de yiyordum ama boyle bir seyle karsilasmadim
Siz inciri yiyorsunuz sanırım, suyunu kaynatıp içtiniz mi? ben kaynatıp suyunu iciyorum, incir kürü olarak..bu şekilde ağrılar yapabilir mi merak ediyorum.

Canım ben yaptım yumurta geliştiği için ağrı yapar sanki içerde inçe bi tel gezer gibi ağrısı olur bu yumurtanın geliştiği ve çatlamak üzere olduğunun habercisidir :)

Canım ben yaptım yumurta geliştiği için ağrı yapar sanki içerde inçe bi tel gezer gibi ağrısı olur bu yumurtanın geliştiği ve çatlamak üzere olduğunun habercisidir :)
Bende hemen vajinal kısımda ağrı, zonklama, batma oluyor. yumurtalık kısmında birşey hissetmiyorum.
Siz uygulamışsınız, bir sonuç elde ettiniz mi?

Bende hemen vajinal kısımda ağrı, zonklama, batma oluyor. yumurtalık kısmında birşey hissetmiyorum.
Siz uygulamışsınız, bir sonuç elde ettiniz mi?

Ertesi ay hamile kalmıştım düşük yaptım canım şimdi tekrar başa sardım soğan kürü yaptım sonraki aylarda da incir havuç kürü yapıcam şimdilik kür değilde kendisini yiyorum :)

Ertesi ay hamile kalmıştım düşük yaptım canım şimdi tekrar başa sardım soğan kürü yaptım sonraki aylarda da incir havuç kürü yapıcam şimdilik kür değilde kendisini yiyorum :)
Bende olan ağrılar kürden değil, enfeksiyon ve tahrişten kaynaklıymış, ilaç kullanıyorum. 1 olgun yumurtam mevcut. zaten yumurtlama sorunum, polikistik vb durumum yok, yaşıma göre biraz rezerv azlığım var.
suyunu içip haşlanan incirlerden yiyorum bende..

Bende olan ağrılar kürden değil, enfeksiyon ve tahrişten kaynaklıymış, ilaç kullanıyorum. 1 olgun yumurtam mevcut. zaten yumurtlama sorunum, polikistik vb durumum yok, yaşıma göre biraz rezerv azlığım var.
suyunu içip haşlanan incirlerden yiyorum bende..
Ben uygulamıştım incir kurunu ve hamile oldugumu öğrendim.ancak kimyasal gebelik sonucu düşük yaşadım.rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıkla

Benim e2 hormonuö dusuk cıktı yani yumurta cok gelişmiyor Saraçoğlu nun incir kürünü uyguluyorum

Olumlu haberler verirsiniz umarım.

kızlar merhaba, geçen ay incir ve havuç kürünü denedim ve kasıklarımda çok yoğun ağrı yaşadım özellikle yumurtlama döneminde sizce çatlama olmuşumdur? hamile kalamadım bu ay hastalandım yine . Ama faydasını hissettim deneyin kesinlikle . Bu ay olmadı ama en kısa zamanda olacağını düşünüyorum tekrar yapıcam kürü ☺️

kızlar merhaba, geçen ay incir ve havuç kürünü denedim ve kasıklarımda çok yoğun ağrı yaşadım özellikle yumurtlama döneminde sizce çatlama olmuşumdur? hamile kalamadım bu ay hastalandım yine . Ama faydasını hissettim deneyin kesinlikle . Bu ay olmadı ama en kısa zamanda olacağını düşünüyorum tekrar yapıcam kürü ☺️
Bende de sağ yumurtalığımda, (bu ay yumurtam sağdaydi), yumurtlamadan sonra ağrı yaptı adet gününe dek, sonra geçti. simdi tekrar başladım içmeye..ağrıların nedeni nedir? neden bu kadar ağrı yapıyor?

Bende de sağ yumurtalığımda, (bu ay yumurtam sağdaydi), yumurtlamadan sonra ağrı yaptı adet gününe dek, sonra geçti. simdi tekrar başladım içmeye..ağrıların nedeni nedir? neden bu kadar ağrı yapıyor?
Benimde özellikle sağ daha çok Ağrı yaptı sebebini bilmiyorum ama bazı yerlerde çatlama oluşumu sancı yapar diye okumuştum.

çatlamadan 3-4 gün sonra, adete dek sancı yaptı, iğne gibi batmalar vs..ilginç, yumurtlamada yapar diye düşünmüştüm. sonrasında yaptı. amh ile fsh degerlerine ne denli etki ediyor bilemiyorum.

çatlamadan 3-4 gün sonra, adete dek sancı yaptı, iğne gibi batmalar vs..ilginç, yumurtlamada yapar diye düşünmüştüm. sonrasında yaptı. amh ile fsh degerlerine ne denli etki ediyor bilemiyorum.
Benimde o şekilde oldu adete kadar ağrılıydım hatta adetim de aynı şekilde ağrılı geçti ilk günleri bu iyi bişey tahminimce normal olan bu yani .

Kızlar incir küründe ilk 21'i bitirdim 7 gün ara verdim. İkinci 21'e başladım bugün. Havuç yine 4-5 nci gün mü eklenecek yoksa baştan beri havuç kürü de yapmalı mıyım ?

Back