İncir Kürü adeti geciktirir mi?

Bilgem80

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
95
50
44
İyi günler,
Ben bu ay ilk defa hamile kalabilmek için incir kürü uyguladım. Bugüne kadar hiç adet düzensizliği yaşamamıştım ama ilk defa buay adetim 8 gün gecikti. Kan testi yaptırdım, hamile de değilim. Hamilelik için de çok stres yaptım. İncir kürü yapıp da adeti geciken var mı, ya da böyle bir şey duydunuz mu?

kan tahlili yaptırdınızmı ? birde incir kürü nasıl uygulanıyor

incir kürü mü uyguladınız havuç da eklediniz mi? bu ay ben de incir ve havuç kürü yaptım. yumurtlamamı filan sağlamadı bence. bari adetimi geçirmese korktum şimdi o_O

incir kürü mü uyguladınız havuç da eklediniz mi? bu ay ben de incir ve havuç kürü yaptım. yumurtlamamı filan sağlamadı bence. bari adetimi geçirmese korktum şimdi o_O
Havucu bir defasında ekledim, ama inciri çok tükettim, suyunu da içtim, inciri de bol bol yedim. Adet olmaya yakın çok sancılarım oldu, ama adet olamadım. Önce sevindim, acaba hamile miyim diye, ama 3 defa kün testi yaptım ve negatif. Yarın doktora gideceğim.

Havucu bir defasında ekledim, ama inciri çok tükettim, suyunu da içtim, inciri de bol bol yedim. Adet olmaya yakın çok sancılarım oldu, ama adet olamadım. Önce sevindim, acaba hamile miyim diye, ama 3 defa kün testi yaptım ve negatif. Yarın doktora gideceğim.
Kan testi mi idrar mi anlamadim?

kızlar ben yaptım, gayet güzel bir içecek hoşaf gibi işte..:) bir işe yaradımı bilemem ama adetim gecikmedi..

kızlar bnde soğan kürü yaptığımda adetim gecıktı bu ay nasıl olcak bılmıyorum ıkı aydr sogan kuru yapıyrum ve ıkı aydr agrım olmuyor yumurtlama donemınde bısey duydunuz mu

Kan testi mi idrar mi anlamadim?

Kan testi canım, 2 farklı hastanede bir de dün bir sağlık ocağında kan testi yaptırdım, negatif çıktı. Ven ben hala adet olamadım, göğüslerimde ağrı var. İncir galiba prolaktini yükseltiyormuş. bence böyle kürlere falan aldınmamalı. En güzeli iyi bir doktora gidip jinekolojik muayene olmak, düzenli 2 güne bir) ilişkiye girmek ve sağlıklı beslenmek. Doktorum bana geçen muayenede yumurtalıkların iyi demişti ama ben 36 yaşındayım, geç mi kaldım takıntısına girdim ve yumurtalarımın kalitesini altırayım diye gereğinden fazla incir tükettim. pişmanım, hiiiiiiiiiiççççç gerek yok bence, incir kürlerine, soğun kürlerine, sağlıklı beslenmek, jinekolojik muayene ve düzenli ilişki...

kızlar bnde soğan kürü yaptığımda adetim gecıktı bu ay nasıl olcak bılmıyorum ıkı aydr sogan kuru yapıyrum ve ıkı aydr agrım olmuyor yumurtlama donemınde bısey duydunuz mu

Hiiiiiiiiiiççççç gerek yok bence, incir kürlerine, soğun kürlerine, sağlıklı beslenmek, jinekolojik muayene ve düzenli ilişki...

İnciri ne kadar tükettiniz, ben hem suyunu içtim, hem incir yedim bol bol...

yarım lt biraz fazla kaynar suya 7-8 inciri bölerek attım tam 15 dk kaynattım ağzı kapalı şekilde ,
sonra altını kapattım ılıdıktan sonra gece yatarken 1,5 bardak , sabahta işe gitmeden kalanı içtim , ama incirleri yemedim ,

yarım lt biraz fazla kaynar suya 7-8 inciri bölerek attım tam 15 dk kaynattım ağzı kapalı şekilde ,
sonra altını kapattım ılıdıktan sonra gece yatarken 1,5 bardak , sabahta işe gitmeden kalanı içtim , ama incirleri yemedim ,

ben de 4-5 inciri bölerem attım, sabah akşam 2 hafta boyunca içtim, incirleri yedim, normalde de ara ara atıştırdım, tatlıyı çok severim de, ama bolca da buay stres yaptım. 36 yaşındayım, geç mi kaldım stresine girdim.

ben de 4-5 inciri bölerem attım, sabah akşam 2 hafta boyunca içtim, incirleri yedim, normalde de ara ara atıştırdım, tatlıyı çok severim de, ama bolca da buay stres yaptım. 36 yaşındayım, geç mi kaldım stresine girdim.

benım kadar geç degilsin ben 41 yaşındayım bir kızım var çok şükür kardeş istiyor dün tüp bebek ted basladık ,

hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

benım kadar geç degilsin ben 41 yaşındayım bir kızım var çok şükür kardeş istiyor dün tüp bebek ted basladık ,

hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Tüp bebeği nasıl tercih ettini? Uzun sürü denedinizde mi olmadı yoksa jinekolojik rahatsızlığınız mı var?

yok canım hiç bir sıkıntı yok diyor dr lar , ama 1 yıldır olmadı , kızım dogal yollardan oldu ama şimdi olmuyor ,
Olur İnşallah, rabbim dualarınızı kabul etsin. Ben de geçtiğimiz mart ayında kürtajsız bir düşük yaptım. 4-5 aydır olmadı, geçen muayenede doktor yumurtalıkların normal ama yumurta takibine başlayalım dedi. Adetinin 3.günü gel dedi, ama adet olamadım, ve şuan öyle çok üzgünüm ki...İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.

Kafaya cok takinca da gecikiyir. Hormon tahlillerinizde prolaktin yuksek cikmadiysa bir sıkıntı yaratacagini sanmiyorum. Ben de yumurta tembelligi var ama faydasini gordugumu sanmiyorum. Cunku ovu testlerinde koyu degildi lh hormonu. Yine de yapiyorum iste..

X