- 1 Aralık 2014
- 57
- 25
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimmm naptin ne durumdasin? Agustos 21 de adet oldum bu sefer 3 4 gun erken geldi belki incir kuru yaptigim icin olabilir dedim. Yani buayda olmadi. Adet erken gelince yumurtlama gunumude tutturamadim galiba normalde sali gunuydu ama sali ne akinti ne sanci vardi.bu ayida kacirdik galiba.Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese bebiş nasip etsin inşallah..doktor bana tarlusal verdi iki gündür içiyorum bel ağrım akıntım başladı hayırlısı bakalım.güzel günleri değerlendirmek lazım emin olana kadar :):)ayrıca neden bu ilacı verdi hiç anlamadım ya
mrb justy bu yaziyi yazdiktan sonraki doneminde hamile kalmissin sanirim / incir havuc kurunden baska ekstra bisey yapmismiydin canim§?Canimmm naptin ne durumdasin? Agustos 21 de adet oldum bu sefer 3 4 gun erken geldi belki incir kuru yaptigim icin olabilir dedim. Yani buayda olmadi. Adet erken gelince yumurtlama gunumude tutturamadim galiba normalde sali gunuydu ama sali ne akinti ne sanci vardi.bu ayida kacirdik galiba.
Merhaba Rabbim kızına sağlıklı hayırlı ömür versin ,analı babalı büyütsün. bende polikistikover var umutsuzca soğan kuru yapamaya başladım soğan kürünü ne kadar zaman yaptınızBenim adetim çok düzensizdi polikistik overin var cocugun zor olur dedi doktor ben de şu meşhur soğan kürü varya onu yaptim ve hamile kaldim doktor bile cok şaşırmisti simdi çok şükür 3.5 aylık bir kızım var
Canim meraba , ay evet iki ay sonrasi hamile kaldim supriz oldu baya :) canim 17 gun anca incir+havuc yaptm . Sonra hastalandim.ve baya moralim bozuldu ve olmadigini kabullendim. Hastalgim bitince esime keciboynozu kuru yaptm sabah aksam onu icti bnde bi hafta falan incire devM ettim. Sonra bi baktim hamileyim . Ama coZemedim incirden mi keciboynuzundan mi yoksa artk olmuyo diye kabllenmekten mi oldu hic bilemiyorum :)mrb justy bu yaziyi yazdiktan sonraki doneminde hamile kalmissin sanirim / incir havuc kurunden baska ekstra bisey yapmismiydin canim§?
Evet canim bnmde erken gelmisti bnde o at incire baglamistim. Ama bi arkadasimda vucut hamilelige kendini hazirlayinca da oyle olurmus .umarim seninde oyle olur. Ve biran once hamile kalirsin. Keciboynuzunuda dene esine canim. Bence onunda faydasi oluyo bence.
15gun yaptım ama bakalım fayda olcak miMerhaba Rabbim kızına sağlıklı hayırlı ömür versin ,analı babalı büyütsün. bende polikistikover var umutsuzca soğan kuru yapamaya başladım soğan kürünü ne kadar zaman yaptınız
Valla canim aslina bakarsan bende oyleydim yumurtlamadan sonra gogus ve kasik agrim hic gecmedi. Ve test yaptigimda adetime 5 gun vardi yinede baya belirgin cizgi cikmisti.Bilmiyorum seninki belkide olabilirde kimyasal gebelik. Ama 4-5 saat cok uzun bi zaman test gecersz oluyo bu surede.valla vucut kendini gebeligede hazirliyo olabilir. Moralini yuksek tut. Denemeye devam:)Ben 2 ay önce incir ve havuç kürü yaptım. Yumurtlama döneminden adete kadar müthiş göğüs ağrılarım oldu. O ay adetime 3 gün kala gebelik testi yapıp bir kenara attım. 4-5 saat sonra nedense bir daha bakayım dediğimde silik bir çizgi gördüm. Eşime de gösterdim. Eşim silik çizgiyi görünce "sen biraz hamilesin" dedi ama kırmızı kartı yedim tabi. Kimyasal gebelik olabilir mi acaba? Yani sonuçta saatler sonra da olsa silik bir çizgi vardı. İğne ilaç herhangi bir şey kullanmamıştım. Sadece müthiş göğüs ağrım ve aşırı gazım vardı.
Ben 2 hafta yaptim sonra 1 hafta ara verdim tekrar baslicaktim adet gunume 3 gun vardi baslamadan hamilelik testi yaptirdim kandan ve pozitif çıktı ve şimdi çok şükür 7 aylık bir kızım var.Allah isteyen herkese versin.ben kendi adıma soğan kürünun faydası olduguna inaniyorumMerhaba Rabbim kızına sağlıklı hayırlı ömür versin ,analı babalı büyütsün. bende polikistikover var umutsuzca soğan kuru yapamaya başladım soğan kürünü ne kadar zaman yaptınız
Allah bağışlasın canım. Ben de bu ay yaptım soğan kürü. Normalde 6 gün adet görüyordum. Bu ay hayatımda ilk defa 3.gün kesildi adetim. Korkuyorum inşallah birşey yokturBen 2 hafta yaptim sonra 1 hafta ara verdim tekrar baslicaktim adet gunume 3 gun vardi baslamadan hamilelik testi yaptirdim kandan ve pozitif çıktı ve şimdi çok şükür 7 aylık bir kızım var.Allah isteyen herkese versin.ben kendi adıma soğan kürünun faydası olduguna inaniyorum
Merabalar incir havuç kürü ile mi hamile kaldınız ..Merhab arkadaslar, bu konuyla ilgili guncel bir forum olmadigi icin actim. 10 aydir biZde bebek istiyoruz ama olmadi. Bnde 13 ay dogm kontrl kullandim. Herhangi bir kistim veya hormonal bir bozulugum yok sukur.gecen hafta hormon testi yaptrdim ve icim biraz olsun rahat etti. Adetim bittikten 6 gun sonra bu incir kurunu duyup arastrdim ve basladim. Bakalim bugun daha 2 gun oldu. Incir kuruyle hamile kalanlar lutfen benmle paylasirmisinz.
Merhabalar, suan yazimi okudumda bunu yazdigim ay adet olmustum ve bu kurden inanlmz emindm ve cok uzulmustum.o ay olmasada bir ay sonra hamile kaldim. O Ay esimede keciboynuzu yapmistm.yada kullandigim ay kadar belkide dogum kontrol korudu beni bilemiyorum. Ama bir yila yakin ugrastk.havuc ve incirin etkiside olabilir belkide. Acikcasi cok emin degilim. Ama ise yaradigina inanarak icmek bence cok onemli. Bizm hicbir sorun yoktu.belkide azcik hareketlendirdi bu kur yumurtaliklarimi. Keci boynuzuda esimin spermlerini hizlandrdi ve oldu. Sizde deneyin derim.Merabalar incir havuç kürü ile mi hamile kaldınız ..
Merhaba canım,ekte bişi paylaştım. Bi bak istrsenMerhaba Kizlar
ben 2,5 senelık evlıyım ve bebek ıstyoruz..2 defa klomen tedavısı gormeme ragmen hamıle kalamadım..yumurtam olusmasına ragmen gebelık gerceklesmedı..adet düzensızlıgı yasıyorum ve suan ıncır havuc kürüne basladım..yalnız bı sorunum var bu küre baslamadan once sanırım yeterınce arastırmamısım kı adetıme 2 hafta kala basladım..demın bahs ettıgım gıbı adet duzensızlıgı yasıyorum ve bu ay yıne gecıktıgı ıcın dayanamayıp ıncır havuc kürüne basladım..12 gün ıctıkden sonra adet oldum ve suanda devam etmekde..simdi nasıl devam etmem gerekır sızce 21 gün ıcıp bırakayım mı yoksa adetımın ılk gününden saymaya baslayıp 21 günü mü tamamlayım??
Benimde reglim duzensiz ilacla geliyor ilac kullanmadigim taktirde gelmiyor malesef bende 2 gun oldu baslayali sogan kurune insallah yüzüm guler sizin gibi.Bende triequens kullanıyorum adet olabilmek için.kapsülün adı balen canım aktardan aldım.yumurta gelişimini sağlıyor.senin sıkıntın neki neden bebek olmuyor??