Evet canım hamileyimİyi günler.canim kür işe yaradı mı.
Tebrik ederim canım.Evet canım hamileyim
Bir ay kullandım canım kullandıgım ay hamile kaldım ovulasyon testiylede günleri belirledimTebrik ederim canım.Kuru kaç ay yaptın. Biz 16 aydır stiyoruz olmuyo. Bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım yine olmadı.
Canım gecen sene marttan beri istiyorduk bi türlü olmuyodu doktora gittim alttan muayene etti her hangi bi sıkıntın yok dedi sonra bu incir kürünü yaptım dedim bu ayda hamile kalamazsam eşim gitsin sperm testi versin dedi o da şükür gerek kalmadı tam 1 sene sonucunda uzun ugraslar sonucu olduNe kadar zamandır bebek istiyosunuz..herhangi bi tedavi gördünüz mu
Amin canım insallah sanada nasip olurAllah bağışlasın canım. Bebeğinide sağlıcakla kucağına al inşaallah.
Adetim bitti basladım canım ovulasyon testinde çatlamayı görünce bıraktım 20 günde gördüm çatlamayıAmin canım inşallah. Bı sorum daha var canımküre adetin bitince mi başladın bitmeden mi
Canım nasıl yapılıyor ve her gün mü içiliyor bende yapayım inş olurCanım bende bu ay havuc incir kürü yaptım 3 gün de pik gördüm 4. Gün ovulasyon da çatlamıs gözüktü pembe leke olmadı ama adeti bekliyorum
Ben saraçoğlunun kürünü yaptım her sabah 750 ml suyu bi tencerede kaynattım kaynadıktan sonra 7 tane inciri elimle böldüm bıçak kullanma suya attım 15 dk kaynadı diğer bi tencerede 750 ml su kaynattım onada üç tane havucu ortdan ikiye böldüm uzun uzun dogradım 20 dk kaynattım incirler kaynayınca hemen sudan cıkart cünkü incir suyu emiyo incirleri ister ye ister yeme ben yememiştim ondan sonra ikisi ılıdıktan sonra karıstır gün içinde ikiye üçe bölerek iç aç tok farketmez ama sabah kalktıgında ilk iş bunları yap 21 gün boyunca birde bu ay ovulasyon testi kullan günlerini değerlendir insallah sağlıklı bi bebişin olurCanım nasıl yapılıyor ve her gün mü içiliyor bende yapayım inş
Günlük mu yapılacak. Yoksa bi kac gün içebilir miyiz. 1.5 litre oluyo sonuçtaBen saraçoğlunun kürünü yaptım her sabah 750 ml suyu bi tencerede kaynattım kaynadıktan sonra 7 tane inciri elimle böldüm bıçak kullanma suya attım 15 dk kaynadı diğer bi tencerede 750 ml su kaynattım onada üç tane havucu ortdan ikiye böldüm uzun uzun dogradım 20 dk kaynattım incirler kaynayınca hemen sudan cıkart cünkü incir suyu emiyo incirleri ister ye ister yeme ben yememiştim ondan sonra ikisi ılıdıktan sonra karıstır gün içinde ikiye üçe bölerek iç aç tok farketmez ama sabah kalktıgında ilk iş bunları yap 21 gün boyunca birde bu ay ovulasyon testi kullan günlerini değerlendir insallah sağlıklı bi bebişin olur
Canım yazdım yaGünlük mu yapılacak. Yoksa bi kac gün içebilir miyiz. 1.5 litre oluyo sonuçta
Tmm cnm tesekkurlerCanım yazdım yagün içinde ikiye bölerek iç hergün taze yapılacak
amh yuukseliyomus.ibrahim saracoglunu dinlerseniz hangi video hatirlamiyorum ama o yukselebilecegini cok ornegi oldugunu soyluyo.Kızlar merhaba,
Benim amh maalesef düşük0,46. Bu kürleri denesem gebelik şansım var mı doğal yollardan? Tecrübesi olan veya duyanlar varsa yazabilir mi? Teşekkürler
Merhaba bunu adetten ne zaman sonra baskamamaız gerekiyorBen saraçoğlunun kürünü yaptım her sabah 750 ml suyu bi tencerede kaynattım kaynadıktan sonra 7 tane inciri elimle böldüm bıçak kullanma suya attım 15 dk kaynadı diğer bi tencerede 750 ml su kaynattım onada üç tane havucu ortdan ikiye böldüm uzun uzun dogradım 20 dk kaynattım incirler kaynayınca hemen sudan cıkart cünkü incir suyu emiyo incirleri ister ye ister yeme ben yememiştim ondan sonra ikisi ılıdıktan sonra karıstır gün içinde ikiye üçe bölerek iç aç tok farketmez ama sabah kalktıgında ilk iş bunları yap 21 gün boyunca birde bu ay ovulasyon testi kullan günlerini değerlendir insallah sağlıklı bi bebişin olur
22 gün var adetime tahminenMerhaba bunu adetten ne zaman sonra baskamamaız gerekiyor
Adet bittikten hemen sonra basla canımMerhaba bunu adetten ne zaman sonra baskamamaız gerekiyor
Düzensiz bi adetin varsa başla canım adet olana kadar iç adet olunca 5 gün ara ver tekrar 21 gün uygula22 gün var adetime tahminen
Adetlerim düzensiz
Tahmini yumurtlama 9 gün diyor uygulama ama ne zaöan yumurtaluylrum onu da bilmiyorum deneyeyeyim barı nasıl olduğunu da anlatır mısın rica etsemDüzensiz bi adetin varsa başla canım adet olana kadar iç adet olunca 5 gün ara ver tekrar 21 gün uygula