Gebeliğe Hazırlık İncir+Havuç kürü işe yarıyor 😲

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar zamandır bebek istiyosunuz..herhangi bi tedavi gördünüz mu
Canım gecen sene marttan beri istiyorduk bi türlü olmuyodu doktora gittim alttan muayene etti her hangi bi sıkıntın yok dedi sonra bu incir kürünü yaptım dedim bu ayda hamile kalamazsam eşim gitsin sperm testi versin dedi o da şükür gerek kalmadı tam 1 sene sonucunda uzun ugraslar sonucu oldu 😄😄 iknci cocugu düşüyoduk bu arada ilk çocuk hemen olmustu

Canım nasıl yapılıyor ve her gün mü içiliyor bende yapayım inş
Ben saraçoğlunun kürünü yaptım her sabah 750 ml suyu bi tencerede kaynattım kaynadıktan sonra 7 tane inciri elimle böldüm bıçak kullanma suya attım 15 dk kaynadı diğer bi tencerede 750 ml su kaynattım onada üç tane havucu ortdan ikiye böldüm uzun uzun dogradım 20 dk kaynattım incirler kaynayınca hemen sudan cıkart cünkü incir suyu emiyo incirleri ister ye ister yeme ben yememiştim ondan sonra ikisi ılıdıktan sonra karıstır gün içinde ikiye üçe bölerek iç aç tok farketmez ama sabah kalktıgında ilk iş bunları yap 21 gün boyunca birde bu ay ovulasyon testi kullan günlerini değerlendir insallah sağlıklı bi bebişin olur

Ben saraçoğlunun kürünü yaptım her sabah 750 ml suyu bi tencerede kaynattım kaynadıktan sonra 7 tane inciri elimle böldüm bıçak kullanma suya attım 15 dk kaynadı diğer bi tencerede 750 ml su kaynattım onada üç tane havucu ortdan ikiye böldüm uzun uzun dogradım 20 dk kaynattım incirler kaynayınca hemen sudan cıkart cünkü incir suyu emiyo incirleri ister ye ister yeme ben yememiştim ondan sonra ikisi ılıdıktan sonra karıstır gün içinde ikiye üçe bölerek iç aç tok farketmez ama sabah kalktıgında ilk iş bunları yap 21 gün boyunca birde bu ay ovulasyon testi kullan günlerini değerlendir insallah sağlıklı bi bebişin olur
Günlük mu yapılacak. Yoksa bi kac gün içebilir miyiz. 1.5 litre oluyo sonuçta 🤭

Merhaba bunu adetten ne zaman sonra baskamamaız gerekiyor

Düzensiz bi adetin varsa başla canım adet olana kadar iç adet olunca 5 gün ara ver tekrar 21 gün uygula
Tahmini yumurtlama 9 gün diyor uygulama ama ne zaöan yumurtaluylrum onu da bilmiyorum deneyeyeyim barı nasıl olduğunu da anlatır mısın rica etsem 🙏🏻🙏🏻

X