- 11 Temmuz 2020
- 506
- 444
Kızlarr ben 3 yıllık evliyim iki yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı bi türlü. 4 kez klomen+Ovitrelle kullandım daha sonra kontrole gittiğimde doktor bana her seferinde yumurtan çatlamamış kist olmuş dedi. Bende ayrıyeten çikolata kisti var o da neden oluyo sanırım neyse beni tüp bebek merkezine yönlendirdi ama ne eşimde ne bende hiçbir sıkıntı yok çok şükür ben de gitmek istemedim. Bunların dışında kullanmadığım macun kalmadı. Hayıt suları, aslan pençeleri, soğan suyu kürleri neler neler.. ilk defa bu ay incir kürü kullandım sonra buna havuç kürü ekledim sabah akşam içtim bi de ovülasyon testiyle günlerimi takip ettim iki gün önce pik yaptı ve son 3 gündür değerlendiriyoruz ve bugün lavaboya gittim bi de ne göreyim peçeteye sildiğimde çok hafif pembe renkli bi akıntı gördüm. Bu yumurta çatladıktan sonra oluyomuş hatta doktorlar böyle olan kişileri şanslı görüyomuş yumurtlaması olmuş diye. Ama sizlerden de bi yorum almak istedim bunu yaşayıp deneyimleyen var mı diye. Eğer gerçekten çatladığına işaretse bu ay hamile kalamasam da çatlamayı gördüm ya buna da şükür dicem.