Doğuma Hazırlık İncilâ ismi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pekinkelebegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
24
10
Anlamı ışık, körlerin bile görebileceği kadar ışıl ışıl parıldayan parlaklık demek.. en önemlisi eşimle ikimiz için çok özel olan bir kitabın ana karakterlerinden, çıkış noktamız da bu, İncilâ Hanım.. benim ilk gördüğümden beri çok hoşuma gidiyor, hem zarif hem farklı geliyor fakat diğer insanlara nasıl gelir kestiremedim, malum çok kullanılan bir isim değil. Sizce nasıl?

Bu ismi daha önce sadece bir kere duymuştum.
Söylenişi zarif , anlamıda güzelmiş , ve en önemlisi hem sizin hem de eşiniz için anlamlı olması
Vazgeçmeyin bence bu isimden

cok güzel ya tertemiz dupduru bir isim .o oyküyü bende biliyorum.aynısındanmı bahsediyoruz bilmiyorum ama o ismi her duyuşumda bir hüzün bir incilanın sonuna isyan etme hissi kaplar içimi.çok mistik koyun bence

ben pek begenmedim. olgun duruyor, bir de ilk okulda arkadaslari soyleyemeyecek. Siz bilirsiniz tabi

cok güzel ya tertemiz dupduru bir isim .o oyküyü bende biliyorum.aynısındanmı bahsediyoruz bilmiyorum ama o ismi her duyuşumda bir hüzün bir incilanın sonuna isyan etme hissi kaplar içimi.çok mistik koyun bence

bence de çok güzel beğendim öyküsü nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…