- 25 Ağustos 2016
- 85
- 18
- 3
- Konu Sahibi minikgezginnnnn
İNCİ AĞDA KULLANAN BİLGİ VERERBİLİRMİ LÜTFEN ?? TÜYLERİ ALIYORMU ACI ORANI NASILL ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu bende çok merak ediyorum ya kulla an yokmuİNCİ AĞDA KULLANAN BİLGİ VERERBİLİRMİ LÜTFEN ?? TÜYLERİ ALIYORMU ACI ORANI NASILL ???
Burada cevap almak için bdv konu açmak lazım hep diğer türlü hiç bi sordugum sorunun cevabını almış deyilmTam da bununla ilgili konu açmak istiyordum kullanan varsa lütfen bilgi verebilir mi etkili mi ağda gibi meraktayım almak istiyorum
Burada cevap almak için bdv konu açmak lazım hep diğer türlü hiç bi sordugum sorunun cevabını almış deyilm
haklısınız kimse görmüyor
Açtığınız sizin için önemli olan konuları duvarınıza link olarak ekleyin.Burada cevap almak için bdv konu açmak lazım hep diğer türlü hiç bi sordugum sorunun cevabını almış deyilm
Kızlar bende instrm daki videolarda gördüm yanlız yorum olarak altına bir çok kişi almayın cok berbat filan yazmıs bilemedim yinede denemek istiyorum normal ağdaya göre acısı cok daha az diyorlar
Evet bana da o yüzden çok kullanışlı geldi bide ufak kılları falanda aliyomus sanirim ben bacaklarima yaklaşık 6.7 senedeir ağda yaptırıyorum ama alındıktan sonra pürüzsüz asla olmuyo dokundugumda geliyor elime ve kıl kökleri siyah siyah duruyo kuafrdende deyil bir sürü kuafr değiştirdim hepsinde sonuç aynı ve acayip batık ve batık izleri var bacakları pürüzsüz birini gördüğümde kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum resmenbana da kullanımı kolay acısı azmış gibi geldi tabi ne kadar bilemiyorum ama ağdadan daha zahmetsiz görünüyor yapışmıyor ele ayağa en azından denemek lazım kullanırsanız eğer cevabınızı merak ediyorum :)
Ben kuaförde bacakları pürüzsüz bir kadın gördüm , hiç batık , iri gozenek yok nerdeyse . Dayanamadım sordum , lazer epilasyon yaptırdım dedi .Evet bana da o yüzden çok kullanışlı geldi bide ufak kılları falanda aliyomus sanirim ben bacaklarima yaklaşık 6.7 senedeir ağda yaptırıyorum ama alındıktan sonra pürüzsüz asla olmuyo dokundugumda geliyor elime ve kıl kökleri siyah siyah duruyo kuafrdende deyil bir sürü kuafr değiştirdim hepsinde sonuç aynı ve acayip batık ve batık izleri var bacakları pürüzsüz birini gördüğümde kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum resmen
Benim kardeşim yaptırdı bacaklarında yanık izi gibi izler var yarıda bıraktı o yuzden bi ara düşünüyodum korkuma yaptirmadım onumuzdeki kış yaptırırım bende belki gerçekten çok can skci bacaklarimBen kuaförde bacakları pürüzsüz bir kadın gördüm , hiç batık , iri gozenek yok nerdeyse . Dayanamadım sordum , lazer epilasyon yaptırdım dedi .