İncelme İksiri

bahariss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
8
0
0
Kocaeli
Merhaba hanımlar. Zaman zaman kilo alıp vermekteyim. Bu sıralar yine kilo verme niyetindeydim.
Tam da bu sırada görümcem bir kür kullanmaya başladı. Attarlarda satılan ürünlerden yapılan bir kür.

Vücudunda incelme olmasını istediği yere sürüyor ve 6 saat sonra südüğü bölgede incelme oluyor.
Mesela görümcemin bel-göbek çevresi 130 cm di. 5 kullanım sonunda 15 cm bel çevresi inceldi. İnanamadım, lakin göclerimle de gördüm.
hatta biraz arttı tek koluna(pazı kısmına) sürdü orası da inceldi ve komik oldu. bir tara kalın bir taraf ince...

Enteresan olan sadece altı saat sonunda incelmeyi görmen. Bu karışım hakkında bilgisi olan var mı ?

hepsi reklam arkadaşalr lütfen kanmayın bakısana açtığı konulara hepsi aynı şey yeni üyelik ve aynı konular....

Gözünüzle görmüşsünüz, görümceniz sürmüş, ona soracağınıza neden internette soruyorsunuz ben de bunu anlamadım.

Konuyla alakalı da şunu söylemeden geçemeyeceğim; 1 senede 90 kilodan 69 kiloya düştüm.Diyetti, spordu, bitki çayıyla iflahım şaştı bunca kiloya, sıkılaşmaya ve 46 bedenden 38 bedene inmeme rağmen benim bile bir yerimden 15 cm şakadanak gitmemişse, bahsi geçen kişi koluna ancak kezzap sürmüştür, öyle 15 cm erimiştir.

Bu tür reklamları yayarken bile az biraz mantık çerçevesinde yol alırsanız, daha ilgi çeker.

Back