Saç Bakım Ürünleri İnce Telli ve az saçlarım için yardım noluuur

Hevale

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
28
0
34
Slm kızlar saçlarım ince telli ve çok az. Çevremdekiler fare kuyruğu diye dalga geçiyor o derece.

Saçlarım için ne yapmalıyım saç çıkartan dolgunlaştıran gürleştiren vs. bi bakım kürünüz şampuanınız var mı yardım edin lütfen

Cevaplarınızı acil bekliyorum :KK54:

Slm kızlar saçlarım ince telli ve çok az. Çevremdekiler fare kuyruğu diye dalga geçiyor o derece.

Saçlarım için ne yapmalıyım saç çıkartan dolgunlaştıran gürleştiren vs. bi bakım kürünüz şampuanınız var mı yardım edin lütfen

Cevaplarınızı acil bekliyorum :KK54:

valla canım ben mayayı duydum şimdi kafam mayalı 2 defa daha denicem çok övgüsünü duydum bakalım istersen sende dene :)

valla canım ben mayayı duydum şimdi kafam mayalı 2 defa daha denicem çok övgüsünü duydum bakalım istersen sende dene :)

hadi ya hiç duymadım canım nasılyapıosun bu maskeyi anlatırmısn biraz? bide sonuç görürsen yazarmısn lütfeen

hadi ya hiç duymadım canım nasılyapıosun bu maskeyi anlatırmısn biraz? bide sonuç görürsen yazarmısn lütfeen

yarın 2.yi yapıcam her hafta 2 defa yapılcak .. işte 4 çorba kaşığı sıcak su yarım su bardağının 1 parmak daha fazlası işte koyuluğunu saça göre ayarlarsın ..okadar ılısın yuvarlaya yuvarlaya uygulattır pamukla masaj yap yani bi yandan okadar şimdilik bunu deniorum bi kaç dememem daha var sırada :):):):KK9:

Ben yaklaşık 1 senedir bioblas şampuan kullanıyorum.saçlarım çok döküldüğü için almıştım ve hakkaten işe yaradı.saç çıkarıyor,dökülmeyi azaltıyor..deneyebilirsin bence

Doğum kontrol hapını duydum ama, şampuana nasıl katılır nasıl kullanılır bilmiyorum :KK25: açıkçası

X