Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar İnce telli, seyrek, dökülen saçlarıma yardım!!!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kitapayraci

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
17
0
16
İstanbul
Kızlar saçlarım son günlerde çok aşırı dökülüyor elimi saçlarıma götürsem tel tel dökülüyor resmen ve saçlarım çok az ördüğümde falan incecik bir şey çıkıyor ortaya, ince telli olduğu için yağlandığında falan çok kötü gözüküyor.
Sarımsak şampuanı(finto) kullandım hiç bir faydasını görmedim. Çam terebentin özlü şampuanı kullandım sadece saçlarım hızlı uzadı dökülmesine çözüm olmadı.
Sizce ne kullanmalıyım ne önerirsiniz? Yılan yağı diyorlar daha önce kullanan oldu mu?
Lütfen yardım edin saçlarımı kaybetmek istemiyorum :(

bence önce bi doktora gidin..özellikle saç dökülmesinin yanısıra tüylenme,adet düzensizliği gibi probleminiz varsa polikistik over olup olmadığına bakılsın..tiroite bağlı bi dökülme ya da demir eksikliğine bağlı bi dökülme var mı diye kan tahlili verirsiniz..bu tarz bi porbleminiz yoksa şampuan vs. gibi bi yönteme başvurursunuz..ama dökülme(benim yaşadığım gibi hormonal bir olay ise ) önce içten probleminizi halletmeye çalışırsınız...umarım faydam olmuştur,umarım dökülmelerimiz durur..

canım benim saçımda dökülüodu ve çok ince telli bir saç yapım var ben mecitefendi sarımsak özlü şampuan kullanıyorum içinede çok az çam terebentin yağı koyuyorum dökülmesini azalttı saçımın ve daha çabuk uzuyor normale göre bide çok çabuk kırılmıyor.

Back