Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar İnce telli saçlarım çok dökülüyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben 3-4 ay boyunca haftada 1 defa yaptım..bırakalı 3 aydan fazla olmustur tararken bile dökülmüo nerdeyse saçlarım çok çok az saç oluo taragımda..beni görüp başka arkadaslarım da uyguladı bu karısımı ve şuana kdr herkeste olumlu etki yaptı

arkadaşlar bu karışıma tam olarak neler koyuyorsunuz ...ben de yapmak istiyorum....

ben 3-4 ay boyunca haftada 1 defa yaptım..bırakalı 3 aydan fazla olmustur tararken bile dökülmüo nerdeyse saçlarım çok çok az saç oluo taragımda..beni görüp başka arkadaslarım da uyguladı bu karısımı ve şuana kdr herkeste olumlu etki yaptı

peki cnm saç diplerin dolgunlaştı mı ? benim yan taraflar biraz acılmış görüntü olarakta kötü duruyo yan taraf cogalıp dolar mı bu karısımı yapsam :))

evet bende çok memnunum kendim bildim bileli dökülen saçlarımda artık dökülme çok azaldı saç dökülmesine ve saçı beslemesi yönünde etkisi oldukça güzel:21:

arkadaşlar bu karışıma tam olarak neler koyuyorsunuz ...ben de yapmak istiyorum....

bu karışımda badem yağı 3 tanede ampül var bunla bemiks, evigen, bepanten... ben bunu doktora sordum oda hastalarına yazıyomuş ölçüsünü yazdı eczanedede hazırlattım eczanede biliyo bunu genelde isteyen oluyomuş yani bi eczaneye gidip bunları hazırlayıp hazırlamadıklarını öğrenebilirsin yapıyolarsa zaten ölçülerini biliyolardır canım

peki cnm saç diplerin dolgunlaştı mı ? benim yan taraflar biraz acılmış görüntü olarakta kötü duruyo yan taraf cogalıp dolar mı bu karısımı yapsam :))

canım bende kullanıyorum bunları bide minoksil kullanıyorum yan taraflarımda benimde açılma var ama minoksillede oraları toparlarsın bu karışım saç dökülmesine ve saçı beslemesinde çok faydalı bide hızlı bi şekilde saç uzamasını sağlıyo ama saç çıkartıyomu tam bilmiyorum ben minoksilde kullandığım için yan taraflarım toparlanıyo yavaş yavaş onuda minoksil yapıyo galiba karışımında etkisi olabilir

bu karışımda badem yağı 3 tanede ampül var bunla bemiks, evigen, bepanten... ben bunu doktora sordum oda hastalarına yazıyomuş ölçüsünü yazdı eczanedede hazırlattım eczanede biliyo bunu genelde isteyen oluyomuş yani bi eczaneye gidip bunları hazırlayıp hazırlamadıklarını öğrenebilirsin yapıyolarsa zaten ölçülerini biliyolardır canım

canım çok teşekkürler.....

canım çok teşekkürler.....

ne demek canım ama eğer kullancaksan ilk zamanlar olan dökülmeye canını sıkma yani bu karışım ilk zaman 3 güne 1 uyguladım doktorda öle demişti eczanede öle dedi 3. uygulamaya kadar dökülmem arttı ama 3. uygulamadan sonra gördüm faydasını yani yaklaşık 10 gün sonra gördüm faydasını bide 1. ve 2. uygulamada saçların sanki hiç yıkanmamış kirli gibi olabliri oda geçici ilk zamanlar dökülmesinin nedeni galiba vücudun alışmasıyla ilgili bence mutlaka denemelisin:40:

benimde saçlarım çok çok dökülüyor ve hiç durmuyor :(( maya denedim hiç bir faydasını göremedim sarımsak denemek istemiyorum bunun haricinde bir şey söyleyin işe yarayacak kurtulmak istiyorum artık sabah yastığıma bakıyorum bir tomar saçım orda kalıyor elimi attıktça saçıma bir avuç dolusu geliyor :'(

Back