Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar İnce telli saçlarım çok dökülüyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ezgi_canan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
918
14
68
Diğer
Bnm saçlarım acayip dökülüo zaten ince telli yanlardan acılmaya baslamış cok cnm sıkılıo bunu nasıl önleyebilirm nasıl dökülen sacı cogaltabilirm yardım eder misiniz ??

bnm de cok dökülüyordu saçlarım bepanthane+bemiks+evigen ampulleri bademyagıyla karıstırıp haftada 1 saçlarıma uyguladım..1-2 saat saçlarımda kaldıktan sonra yıkıyordum..gayet basarılı bi karısım tavsiye ederim

peki cnm saçların cıktı mı yeniden bnm sol taraf kafamda M seklinde bi açılma olmuş çok kötü duruo

bioder yada sarımsaklı şampuanlar falan var cnm internetten araştırırsan bi çok şey bulabilirsin bence

canım bende şuan kullanıyorum kullanıp memnun kalan bi çok kişi var ben doktorada danışmıştım öle aldım çok şükür dökülmem azaldı saçım uzamazdı hızlı bi şekilde uzuyo artı saçı besliyo bakımlıda gösteriyo ne kadardır kullanıyosun sen

ben 3-4 ay baya düzenli yaptm bu karısımı ama bi süredir yapmıorm dökülmem bitti die :)))

peki cnm saçların cıktı mı yeniden bnm sol taraf kafamda M seklinde bi açılma olmuş çok kötü duruo

direk o dökülen bölgeye sarımsağın kendisini de sürebilirsin..bi de aktarlarda yılan yagı satılıo onun da çok işe yaradıgını sölüolar ama ben hiç kullanmadım..defne sabunu da dökülmeye karsı çok iyi gelio yıkayabilirsin saçlarını defne sabunuyla

bence öncelikle doktora git ve daha fazla geç kalmadan dökülmenin sebebini öğren...ondan sonra çözüme ulaşmak daha kolay olur deneme yanılma yöntemine nazaran...

tavsiyem düzenli olarak sarımsağı rendele suyla karıştır sonra saçlarını haftada bi kere bunla yıka artı yılan yağı sabunu ve badem yağıda kullanabilirsin eğer hala dökülüyorsada muhakkak doktora gitmelisin

peki cnm tskler :) sarımsak vede defne sabununu denebilirim saçlarımı kaybetmek istemiorum

bence öncelikle doktora git ve daha fazla geç kalmadan dökülmenin sebebini öğren...ondan sonra çözüme ulaşmak daha kolay olur deneme yanılma yöntemine nazaran...

tskler cnm haklısın:) daha önce gitmiştim stresten olabilir demişti ama açılmalar artıkça üzülüorum

tskler cnmm :) sarımsagın kokusu hemen cıkar mı yoksa kalıomu üzün süre ? yılan yagı sabunu ilk kez duydum aktarlarda satılıo olabilir. :)

ben 3-4 ay baya düzenli yaptm bu karısımı ama bi süredir yapmıorm dökülmem bitti die :)))

benimde kullanalı 2 ayı geçti ilk 2 hafta 3 güne 1 yaptım sonra haftada 1 gün şimdide 10 güne 1 falan yapıyorum ice alıştırmayayım diye yapıyorum sen nasıl uyguladın bırakalı 1 ay oluyomu senin yani tekrardan dökülmede artış olmadı dimi

ben 3-4 ay boyunca haftada 1 defa yaptım..bırakalı 3 aydan fazla olmustur tararken bile dökülmüo nerdeyse saçlarım çok çok az saç oluo taragımda..beni görüp başka arkadaslarım da uyguladı bu karısımı ve şuana kdr herkeste olumlu etki yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…