İnce telli az ve aşırı yağlı saçlar için önerisi olan var mı lütfen yardım edin... İyice sinir olmaya başladım saçlarıma hergün yıkamak zorundayım gitmediğim doktor kalmadı ve artık doğal yoldan çare bulmak istiyorum ve düğünüme 6 ay kaldı... Yardım ve önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler....
canim aktarlarda sarimsakli sampuan var kizkardesimin de saclari cok yagliydi bundan kullandi iyi geldi.
kesinlikle kotu kokmuyor normal sampuanlar gibi tavsiye ederim.
İnce telli az ve aşırı yağlı saçlar için önerisi olan var mı lütfen yardım edin... İyice sinir olmaya başladım saçlarıma hergün yıkamak zorundayım gitmediğim doktor kalmadı ve artık doğal yoldan çare bulmak istiyorum ve düğünüme 6 ay kaldı... Yardım ve önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler....
canim aktarlarda sarimsakli sampuan var kizkardesimin de saclari cok yagliydi bundan kullandi iyi geldi.
kesinlikle kotu kokmuyor normal sampuanlar gibi tavsiye ederim.
bende alıcam sarımsaklı şampuan çokda kararsız kaldım sanırım mecitefendi bi nebze daha iyi gibime geliyor daha önce kullanmışdım 1 kutu bitirdim harika olmuşdu ama 2.kutu alma zamanım yaza denk gelince ısırganlısını aldım oda harikaydı ama saçım alışdımı nedir hacimi gitti sönük kalıyodu bende gene değişdirmişdim hacim veren bi şamp. almışdım ama olcak gibi değil sarımsağa devam kel kalıcaz nerdeyse