İnce sakallı ipten paspas olur mu?

berrenisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
201
6
118
sakallı ipten banyo paspası örmek istiyorum ama pahalıya gelecek,ince sakallı ip ile patiklik ipi karıştırıp örsem olurmu, deneyen varmı acaba? nasıl olur merak ediyorum.

Olur canım, neden olmasın?
Sakallı ipe en ucuz iplerden karıştır. Hatta mümkünse bir kat sakallı ip, iki kat normal ip kullan ve 10 numarayla ör. Hem daha tok durur hem de maliyeti düşer.
Ben bu yöntemle kızıma yatak örtüsü örmüştüm.

img2813ag1.jpg

teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için insan bilmeyince terettür ediyor.hemen alıp yapıcam.

arkadaşlar kalın sakallı ile normal klozet takımı örücem üç parça. satıcı 3 kilo gider diyor kimisi 1 kimisi 2 kilo diyor ben kaç kilo almalıyım yapanlar söylerse sevinirim

ben örmüştüm paspas ama kilo ile almadım acemiyim biraz yumak gibi 5 tane aldım gr ları kaç oluo onların bilemiyrm
ama çok gzl oluyor yumağı 1 500 dü yanlış hatırlamıosam

teşekkür ederim ilgilendiğiniz için 3kilo alanlar napıyorlar okadar ipi anlamadım sizin ucuza gelmiş

Bu gün ipçileri gezdim inceleri çok cansızdı bende kalın olanlardan kilosu 10 ytl ye birbuçuk kilo açık kahverengi,400grkoyu kahverengi aldım.
inşaallah yeter

Son düzenleme:
sakallı ipten banyo paspası örmek istiyorum ama pahalıya gelecek,ince sakallı ip ile patiklik ipi karıştırıp örsem olurmu, deneyen varmı acaba? nasıl olur merak ediyorum.

berenistan ben geçen hafta ördüm.2.700 gr gitti.2 adet patiklik yün.1-adet 8 no şiş, klozete geçirmek için 1 mt lastik bunların hepsine 35 tl verdim.5 günde ördüm altınada kayaz banyo paspası diktim 10 tl de ona verdim . ama değermiş çok güzrl oldu kırmızıyı öneririm...benim banyobirz büyüktü büyük parça standarttan daha büyük oldu o yüzden çok ip gitmiş olabilir bilgine...:nazar::nazar:

berenistan ben geçen hafta ördüm.2.700 gr gitti.2 adet patiklik yün.1-adet 8 no şiş, klozete geçirmek için 1 mt lastik bunların hepsine 35 tl verdim.5 günde ördüm altınada kayaz banyo paspası diktim 10 tl de ona verdim . ama değermiş çok güzrl oldu kırmızıyı öneririm...benim banyobirz büyüktü büyük parça standarttan daha büyük oldu o yüzden çok ip gitmiş olabilir bilgine...:nazar::nazar:

yeko, kısa tüylü olanlardan mı aldın, uzun tüylü olanlardan mı?
kilosunu kaça aldın.
Bir de ben yuvarlak örmek istiyorum. Yuvarlaklar tığla örülüyormuş. Ama ben şişle örsem nasıl olur acaba?
Tek ilmekle başlasam, her sırada artırarak üçgen yapsam, istediğim büyüklüğe göre örsem, sonra o üçgenleri birleştirsem olur mu ki?

ben 2 yıl önce 2,5 kilo kalın ipten anneme takım ördüm. onun eski takımına ölçüp birebir uydurarak yaptm çokta güzel oldu.annem kaydırmaz istemedi makinede rahat yıkansın diye hem terside güzel olsun polar diktim .kullanımı çok rahat.turuncu üzerinde beyaz papatyalar ortası kahve sapı ve yaprağı yeşil.kendime simli öreyim diye içine sim karıştırarak başladım 1 yıldır bitmiyor ipin ayrılması delirtti keşke hazır simli alsaymışım.yani örecek arkadaşlar içine bir şey karıştırmayın derim ben.

Back
X