Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
burdan çıkardığım sonuç,bi mağazaya gidip denemek lazım herkese göre değişiyor demek ki benim saçlarım çok düz ve ince telli.hangisini alsam bilemedim deneme yanılma yapmak lazım demek ki
valla ben babyliss 25 mm kullanıyorum çok memnunun çok güzel duruyor ona bir de egoist orta sert sprey sıkıyorum harika oluyor kuaför halt etmiş. ve zaten bozulmuyor.
valla sanki bu cümleyi ben yazmışım gibi geldi aynen katılıyorum benim maşamda babyliss 25mm. tanımadığm insanlar bile soruyor hangi kuaföre gidiosunuz die. gerçekten çok azdır maşayı güzel yapan kuaför bazen görüyorum da neyse
2 gün önce rowentanın bir maşasını aldım sanırım 19 mm likti o kadar geç ısınıyordu ve saçımda bekletiyordum bekletiyordum tutmuyordu götürdüm geri verdim