Maske Tarifleri İnce Dudaklardan Şikayetçi Olanlara Kalıcı Çözüm (doğal)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

merymelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
364
2
68
İstanbul
İlgilenen olursa size nasıl dolgunlaştırıldığını anlaatabilirim.Basit yöntemler.Tamamen doğal :) Evdeki malzemelerle :))) Kesin sonuç alınabiliyor !!!

Şimdi ilk olarak ben dışımı fırçaladığımda dudaklarımıda fırçalıyorum hemde dış macunu ile :) bi zararı yok zaten günde 2 kere. diş macunuyla dudaklarımı fırçalıyorum dediğim çok değil çok az miktarda.ardından günde 3 kere kuru dış fırçasıyla dudaklarımı fırçalıyorum gerçekten etkisini görebildim..İstersenin sadece kuru fırça ile fırçalayın.Ben kafaya koydum tüm gün dudaklarıma bişeyler yapıyorum :)) akşamları birtatlı kaşığı bala 2-3 damla zeytinyağı ekliyorum vede onu dudağıma sürüyorrum 15 dk. dudağımda kalıyor.Artan balı buzdolabında saklıyorum.her gece aynı şekilde uyguluyorum.birde yatmadan önce vazelin sürün sabah yumuşacık oluyor.ha birde kalem egzerizi çok iyi.dudak için yoğun bir program ama ince dudaklardan bıktısanız bunlar süperr :) soru varsa cevaplayabilirim :)

Fırçalama işini yine sitede okuyup,uyguladım bi süre
Gerçeten farkediliyo ama pek kalıcı olmadı
Bikaç ay uygulmamıştım belkide ondan

evet uzun süreli uygulamada kalıcı olmayabiliyor ama sadece dudak fırçalarsanız diş fırçaladığınız zamn 6-7 ayda kalıcı çözüm elde edebilirsiniz arkadaşım öyle yapmıştı sadece fırçalamış vede şimdi çok güzel dudakalrı var :)

dişlerimi fırçaladıktan sonra dudaklarımı ben de fırçalıyorum zaten artık alışkanlık olmuş sanırım otomatik olarak yapıyorum

dışarı çıkmadan önce mutlaka dişlerimi fırçaladığım için dudaklarımı da fırçalamış oluyorum ve parlatıcı ruj ne süreceksem işte daha güzel duruyor

ee konu sahibesi foto koymamis :s bende ince dudaklara sahibim ama kalin olmasini cok istiyorum lutfen bizi bilgilendirin

Tarçın yağı sipariş ettim doa dan her gün uygulayınca işe yarıyormuş sonuç alırsam paylaşırım

$dolgun_dudaklar_icin_tarcin_yagi_h8903.webp

Google'a tarçın yağı yazında çıkıyor :52: :9::9:

Son düzenleme:
Back
X