İnce deri olanların burun estetiği

Kasianka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
5
0
1
43
Merhabalar! Ben burun estetiğini yaptırmak istiyorum, doktorla da görüştüm fakat bana ince derili olduğumu söylediği için endişelenmeye başladım. Benim gibi ameliyatı olup olanlar var mı acaba? Tecrübenizi anlatır mısınız lütfen?

Bende ince deriliyim ince deri avantajdir daha hizla iyilesir daha cabuk odemler dagilir sadece cok morarir inin disinda kalin derili olmaktan her zmaan coookkk cokk daha iyidir ben olali 4 ay oldu sadece ilk bi kac gun cok fazla morluk oldu sonra hizlica iyilestim korkcak biaey yok yani

Teşekkür ederim :)) İyileşme konusunda doktor da bana aynı şey söyledi sadece ameliyattan sonra burnun en ufak düzensizliği görünecek diye okudum. Tabi ki doktor bu konuda tecrübeli olmalı. Doktor seçimi de önemli. Yine de size tekrar teşekkür ederim, korkumu büyütmeyim fazla:))

Yok yok hic korkma aklina kotu bisey getirme bakma sen ince deri her zaman buyuk avantaj hizla iyilesmek oldukca memnun edici

ben henüz ameliyat olmadım ameliyat günümü bekliyorum. benim doktorum ince deride kusur olmayan şeyler bile kusur gibi görünebilir, hastanın deri yapısına göre ameliyat tekniği kullanıyoruz dedi. İnce işçilik gerekiyor sanırım :) bende ince deriliyim, doktor bey en kötü ihtimalle dolgu yapmak zorunda kalabiliriz dedi. Ama tabi bu en kötü ihtimal. doktoruma güveniyorum inşallah öyle bir sonuç doğmaz. Tabii ince derinin avantajlarını da çok, onları yazmışlar zaten.

İnşallah bir sıkıntı yaşamazsınız. Dolgu da gerekmez umarım. Bu arada hangi doktora gittiniz? Ben Muhammet Dilber le görüştüm. O bana ince derinin hem avantajları hem de disavantajlari olduğunu söyledi. Sizin dediğiniz doğru ince işçilik için, bu ince kumaştan elbise dikmek gibidir :)))

Emre İlhan a gittim ben, kısmetse Emre beye ameliyat olacağım, aynen doktor beyin dediği gibi avantajları da dezavantajları da varmış. İnşallah Hakkı'mızda hayırlısı olsun :)

Emre İlhan a gittim ben, kısmetse Emre beye ameliyat olacağım, aynen doktor beyin dediği gibi avantajları da dezavantajları da varmış. İnşallah Hakkı'mızda hayırlısı olsun :)
İnşallah! Emre İlhan çok iyi bir doktor,eminim ki siz istediğiniz sonuç alırsınız! Teşekkür ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…