İlk resimde var sanki
Ama çok erken yapmışsınız zaten varsa da çıkmaz adete 1 2 gün kala yapınKızlar sonradan bakınca kendimi ikna ettim negatif
Sola çok yakın bir yerde sanki görünüyor gibi mi bilemedim yaa ama bence çok erken zaten.. Kan vermediğiniz sürece test yapmayın bu kadar erken.. Yanıltır sizi
Negatif gibi alıştırdım kendimi maalesef napayım kısmetSola çok yakın bir yerde sanki görünüyor gibi mi bilemedim yaa ama bence çok erken zaten.. Kan vermediğiniz sürece test yapmayın bu kadar erken.. Yanıltır sizi
Merak ettim umutlandımSola çok yakın bir yerde sanki görünüyor gibi mi bilemedim yaa ama bence çok erken zaten.. Kan vermediğiniz sürece test yapmayın bu kadar erken.. Yanıltır sizi
Canım benim varsa da şimdi bilemeyiz ki zatenn...Tabi inşallah Rabbim gönlüne göre verirMerak ettim umutlandım
Perşembe günü yeniden test yapacağım eğer olursa atarım resimCanım benim varsa da şimdi bilemeyiz ki zatenn...Tabi inşallah Rabbim gönlüne göre verirama biraz sabret en azından 3 4 gün daha bekle bakalım şuan çok erken.. Belli olmaz bu işler nasip
Hadi bakalımPerşembe günü yeniden test yapacağım eğer olursa atarım resim
Evet amaa negatif gibi bugün 4 gün var yapayım mı ki test dün yaptım göremedimTesti tekrarladin mi canim
Testi tekrarladin mi canim
4Adetine kaç gün kaldı canim
Tekrar test yapmalı mıyımVar gibi canım ama senide yanlış yönlendirmek istemem tabi. İnsaAllah olumlu sonuç alırsın
Adetimin geçmesini bekle canım benim en güzel sonucu ozaman alırsın.Tekrar test yapmalı mıyım
Allah razı olsun içimi rahatlattın olmamada rabbim bilir sagolasınAdetimin geçmesini bekle canım benim en güzel sonucu ozaman alırsın.
Kac yıllık evlisin canım Rabbim hayal kırıklığı yasatmasin zaten az kalmis insaAllah güzel sonuclarin olurAllah razı olsun içimi rahatlattın olmamada rabbim bilir sagolasın
Ben 7 aylık evliyim 1 kimyasal oldu 3 aydır bekliyorum bu 3 ayım yine yaptım test yıne negatifKac yıllık evlisin canım Rabbim hayal kırıklığı yasatmasin zaten az kalmis insaAllah güzel sonuclarin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?