ince bellilere pantolonlar 5 lira:)/satış durdurulmuştur..

günaydın ilk iki pantolunu almak istiyorum. ama boyları kac cm .ona göre adres bilgilerimmi vereyim... birde sanırım baharada ve yazın giyilebilri değilmi. birde size zahmet bel basen ölçülerini de yazarmısınız

bu arada adil ışık da likralı değilmi ..değilse o küçük gelir sanırım

bu arada adil ışık da likralı değilmi ..değilse o küçük gelir sanırım

ilk pantolon bel 72 boy 95 basen 85 .ben 38 bedenim şu an rahat giyebiliorum
adil ışık yırtık ( ön kısmı ) kot modelli likralı değil boy 97 canım o dar gelebilir belki 36 bedensen rahat olur.çok severek giymiştim (zayıfken)
ama sonda ki 2 pantolonu öneririm esnekler.ben onları kilo almama rağmen giyebiliordum (55 kilo iken )şimdi 59 kiloyum bacaklarımı biraz kalın çok sarıyo o yüzden giymiorum

Son düzenleme:

saolcanım senin kilon da azmış ya benim boy 172 60 kiloyum bu likralılar olurmu dersin sondaki iki pantolonun boyları kac cm dir. birde onların markası nedir canım sana zahmet veriyorum ama tek ürüne de kargo parası vermek istemiyorumdiğer linkinide şmdi inceliyorum..

biri 99 cm biri 95 kilon 60 ise onlar olmaz canım ilk beğendiğin olur sadece.oldukca esnek.
diğer linke şimdi birşeyler daha ekliycem onlara bak bakalım.sen de haklısın 5 lira için kargoya değmz :)

biri 99 cm biri 95 kilon 60 ise onlar olmaz canım ilk beğendiğin olur sadece.oldukca esnek.
diğer linke şimdi birşeyler daha ekliycem onlara bak bakalım.sen de haklısın 5 lira için kargoya değmz :)

tamam saol diğer elileceklerinede bakayım o zaman loft pantolon köşede benim için dursun da ..:))

diğer linke de baktım.. üst üste iki gömlek varya onlar likralımı canım birde ince beyaz bir bluz var bunlar bana olurmu acaba bana koltukaltı hizasından enini ölçersen onları da düşüniyim

gömlekler likralı deil canım m beden
beyaz bluzde ölçtüm koltuk altından en 48 cm

far ayakkabı filan ekledim göz at bakalım :)

gömlekler likralı deil canım m beden
beyaz bluzde ölçtüm koltuk altından en 48 cm

far ayakkabı filan ekledim göz at bakalım :)

canım saol ben akşam evde kendi gömleğimi ve patolon boyunu bi ölçeyim sana haber vereyim olurmu garanti olsun kot pntolon ve beyaz gömlekler ile beyaz bluz. diğer ürünlerinden ihtiyacım olan yok şimdilik

canım saol ben akşam evde kendi gömleğimi ve patolon boyunu bi ölçeyim sana haber vereyim olurmu garanti olsun kot pntolon ve beyaz gömlekler ile beyaz bluz. diğer ürünlerinden ihtiyacım olan yok şimdilik

tamam canım nasıl dilersen haberleşiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…