İnatla bir gün ANNE olacağım !

canlarım cancağazlarımbiz yarın sekiz bucukta doğuma gidiyoruz haber vereyim dedim...cook öptük hepinizi.....dua etcem arkadaşlar hepimiz icin ...simdilik hoşcakalınnnnnnnnn

allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin meleklerini kokla benim için ve isteyen herkes için dua etmeyi unutma canım allah bir nefeste kurtarsın adaşım

canlarım cancağazlarımbiz yarın sekiz bucukta doğuma gidiyoruz haber vereyim dedim...cook öptük hepinizi.....dua etcem arkadaşlar hepimiz icin ...simdilik hoşcakalınnnnnnnnn
canımm sağlıkla kucakla bebeklerini, kolaylıkla inşallah, bizlere de dua et olur mu
öptü kocaman, haberlerini uçur
:nazar:

hepinize selam kızlar, deli divane, o topik senin bu topik benim dolanıyorum...
hepinizi öptüm..

ayy canım benim.zaman geldi..güzel bebeğine kavuşmana az kaldı.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllhhhh...dualarını bekliyoruz....

günaydın kızlar
gizem canım o zaman sabah ve aşkam aç karnına bir yemek kaşığı sen ve eşin yiyin
bayağı etkii oluyo ben yumurtladım ama eşim burda yok sanrım kaçırdık zamanı hayırlısı olsun bakalım
ama sen düzenli kullan yararlarına baktın mı bir sürü vitamin var sperm sayısını ve hareketini arttırıyo
feyzaaam nasılsın canım çalışmalar ne alemde 2 gündür ölçemeyi unutuyorum ve sanırım yumurtladım da senin nasıl gidiyo çalışmaların
seher merve asiş nerdesiniz
adaşım emel doğum yaptınız mı kızlar

ben hiç sevmedim tadını ama eşime yediriyorum.....bugun doktora gittim yumoşlara baktı.büyümüşler.2-3 güne çatlayacak dedi...bakalım hayırlısı...çalışmaların sonucu ne olacak merak ediyorumm...bu arada bir kaç gündür kasık ve bel ağrısı oluyor.doktor yumurta oluşumundandır dedi.kistim var benim çikolata:DD ona baskı yapıyor yumurtalar ondandır dedi..inşallah öyledir..ayy inşallah bu ay seninle birlikte aynı zamanda buraya güzel haberleri yazarız...

topik gerileme döneminde sanırım...
bi zamanlar ne güzeldi burası
topiğin harcı dert birliğiydi, derdi bitenler gitti, dert birliği edeceği kimseler azalanlar gitti, gidenler çoğalınca kalanlar da gitti....uzar gider bu böyle. ben önce kafamı boşaltmak bebek mevzuundan uzaklaşmak için gittim biliyosunuz, şimdi de özledim muhabbetinizi geldim arada tutamayıp kendimi, baktım biçok fire var kalanların çoğu -ne mutlu ki elbette- ya bebişini kucağına almış ya da doğumu bekliyo, zaten sayı az, oturup da derdimi anlatamadım, bu ay müjde sırası kimde muhabbetleri yapamadık, hamiş listeleri tutamadık, duramıyorum artık vesselam. ama hepinizi çok seviyorum, vefasız olmak da istemiyorum arada hatır sorayım diyorum-sitem diil bu,haklısınız belki- içten bir yanıt da alamıyorum artık....
inşallah toparlanır,yaşlandı,helvasını kavurmayız inşallah....

iyiyim sinemcim başladık çalışmalara ama ovulosyon testi yapıyorum daha çift çizgiyi göremedim kısmet artk...
hakkında hayırlısı olsun senin içinde sinemcim kocan gelince başlarsın artık...
sinemcim duamız seninle ikizlerine kavuşacaksın inşallah sagsalim ..
yasemincim hadi yarasın kürler..
gizemcim sanada bol şans çalışın buaralar çatlar yumuşun...
aylincim hoşgeldin dedigin gibi artık kimse kalmadı bende girmiyorum pek allahım seninde yakında bebegini gönderir öpüyorum kendine iyi bak...

iyiyim sinemcim başladık çalışmalara ama ovulosyon testi yapıyorum daha çift çizgiyi göremedim kısmet artk...
aylincim hoşgeldin dedigin gibi artık kimse kalmadı bende girmiyorum pek allahım seninde yakında bebegini gönderir öpüyorum kendine iyi bak...
amin canım,hepimiz kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize inşallah,Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,amin.

evet çatlamaya yakınmış.bakalım hayırlısı artık..geçmişte ben yoktum ama okudum gerçekten çok güzelmiş.çoğu da güzel bebişine kavuşmuş..ama burayı yalnız bırakmayın lütfen..insan kendini iyi hissediyor burda.umutları artıyor.ben burdayım..gelin tekrar kalabalık ve güzel bir topic yapalım burayı.bizde güzel bebeklerimize kavuştuğumuzu paylaşalım.

evet çatlamaya yakınmış.bakalım hayırlısı artık..geçmişte ben yoktum ama okudum gerçekten çok güzelmiş.çoğu da güzel bebişine kavuşmuş..ama burayı yalnız bırakmayın lütfen..insan kendini iyi hissediyor burda.umutları artıyor.ben burdayım..gelin tekrar kalabalık ve güzel bir topic yapalım burayı.bizde güzel bebeklerimize kavuştuğumuzu paylaşalım.
gizemcim senle tanışmadık sanırım? eskilerdenim ben burda ama uzun süredir fazla gelmiyodum kafamdan atmak için bebek konusunu ama çok da işe yaramadı galiba :))
bilmiyorumki olur mu eskisi gibi...

ben varım mesela, sen varsın, raziş, sinem,beyza vardı geliyo mu, cetrefilli ayşe de yok, gülsüm vardı, başkaaa,beyaz melek var, unuttuklarım?

merhaba evet tanışmadık.yaklaşık 1 ay önce girdim bu topiğe.3 ay önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim.bu topiği görünce hemen girdim..inatla anne olacağımmmm diyerek.Allah ne zaman nasip edecek bilmiyorum tabi.bu ay tekrar başladık çalışmalar doktorun izniyle.geçmişi okuyup ta benimki bebeğini kaybedenlerin bebeklerine tekrar kavuştuğunu okudukça moralim düzeldi..kafamızda bebek konusu hep olacak canım.ben atamıyorum hiç.o duyguyu yaşadıktan sonrada atmak çok zor..tabiki insan umutlarının zamanı gelmediğini görünce çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor ama yinede ınatla devam etmemiz gerekiyor.eskiler gitti diye burayı yalnız bırakmayalım biz ve bizim gibi o kadar çok insan varki burda umutlarını artıracak.yeni arkadaşlar gelir.biz onlara umut oluruz belkide..diğer arkadaşlarda arada yazıyorlar.onlarında güzel haberlerini iyi olduklarının haberini alıyoruz..ıNATLA ANNE OLMAYA VE TOPıĞı CANLANDIRMAYA DEVAM...
bu arada tanıştığımıza memnun oldum:))

merhaba evet tanışmadık.yaklaşık 1 ay önce girdim bu topiğe.3 ay önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim.bu topiği görünce hemen girdim..inatla anne olacağımmmm diyerek.Allah ne zaman nasip edecek bilmiyorum tabi.bu ay tekrar başladık çalışmalar doktorun izniyle.geçmişi okuyup ta benimki bebeğini kaybedenlerin bebeklerine tekrar kavuştuğunu okudukça moralim düzeldi..kafamızda bebek konusu hep olacak canım.ben atamıyorum hiç.o duyguyu yaşadıktan sonrada atmak çok zor..tabiki insan umutlarının zamanı gelmediğini görünce çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor ama yinede İnatla devam etmemiz gerekiyor.eskiler gitti diye burayı yalnız bırakmayalım biz ve bizim gibi o kadar çok insan varki burda umutlarını artıracak.yeni arkadaşlar gelir.biz onlara umut oluruz belkide..diğer arkadaşlarda arada yazıyorlar.onlarında güzel haberlerini iyi olduklarının haberini alıyoruz..İNATLA ANNE OLMAYA VE TOPİĞİ CANLANDIRMAYA DEVAM...
bu arada tanıştığımıza memnun oldum:))
üzüldüm gizemci bebeğine,hayırlısıyla çabucak hamile kalıp bebeğini kucaklarsın inşallah..

raziye en son hamileydi diye hatırlıyorum...

raziş hamile mi????? benim niye haberim yokk:(( face de listemde üstelik, ben bi aşkolsun diyip gelim ona:teytey:

üzüldüm gizemci bebeğine,hayırlısıyla çabucak hamile kalıp bebeğini kucaklarsın inşallah..

raziş hamile mi????? benim niye haberim yokk:(( face de listemde üstelik, ben bi aşkolsun diyip gelim ona:teytey:

canım inş.hayırlısı herşeyin...

Back
X