arkadaşlar aranıza yeni katıldım epeydir forumunuzu takip ediyorum. ben de sağlıklı bir şekilde zayıflamaya çalışanlardanım ben mayıs ayında 84 kiloya gelmiştim artık aynaya bakamaz halde idim eşim den utanır olmuştum ablam ve kız kardeşim benden zayıflar fizikleri çok güzel bir mağazaya gitiğimizde onlar istedikleri gibi giyinirler istediklerini alırlar ben ise büüyük bedeni yokmuydu dediğimde bu son bedeni hanfendi lafını duyardım kabinde kıyafet denerken coğu zaman ağlardım. ama bi gün dur dedim artık kimsenin seninle dalga gecmesine şişmanlığımın kader olmasına izin vermeyeceğim dedim iyiki demişim. illk başta bana kilo aldıran şeyler neler tatlı ve ekmek kestim. herşeyi azalttım. günde 9 bardak su içiyorum yeşil çay hayatımda önemli bir yerde tabiki sadece yememekle olmuyor 3 yaşında kızım olduğu için spor yapamıyordum koşu bandı aldım hafada 5 gün 45 dakika tempolu yürüyorum günde yarım saatte dans ediyorum. şuan 68.5 kilo yum hergün tartılıyorum ama çok mutluyum sanki yeniden doğdum .bütün bu yolda ki arkadaşlarımı destekliyorum önemli olan kendinee güvenmek başarısızlık diye birşey yok yeterki kendinize inanın.