ben cuma günü gidicem nasip kısmet :)))meraba sekerler varmu hamiş haberleri alanlar =))
meraba sekerler varmu hamiş haberleri alanlar =))
ben 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu darısı tüm isteyenlerin başına inş :))
olsun sekerım calışmalara dvm bn hç takmıorum artık kafaya nasıp ne guneyse ozamn bn aralıksız calışıorum yanı =)Yok canım yaa klomene başladım erken yumurtladım kaçırdık galiba bu ayda bakalım kısmet
klomen kullandığım halde gene yumurtlamam sıfır çıktı adet olunca gidicem aşılama olucak böbreklerimde taş çıktı uğraşıp duruyorum...
kasıklarımda oldu sancılarım ama genede olmadı. böbreklerimin sancısına dizlerinimi dövdüm çok ağırıyor çocuk tedavisi gördüm için sadece sancı kesici içiyorum oda pek etki etmiyorbebegim ya üzülme bu ilk deilmiydi bidahane olur buarada sancın falan hiç oldumu bide yumurtan büyümemişmi yoksa yokmu böbreklerindeki tas umaarım hemen gecer yaa allah caresiz dert vermesin
kasıklarımda oldu sancılarım ama genede olmadı. böbreklerimin sancısına dizlerinimi dövdüm çok ağırıyor çocuk tedavisi gördüm için sadece sancı kesici içiyorum oda pek etki etmiyor
saol bebek allah razı olsun. morel tavan yaptı zaten merak etmee :))gececek canım bunlar kendine dikkat et moralini yüksek tutmaya calış seni seviyom :)
saol bebek allah razı olsun. morel tavan yaptı zaten merak etmee :))
sen nasılsın ? neler yaptın canımmm))işte böleeeeeee
Ağrılar devam ediyor canım şükür annemdeyizzzz öle işteesen nasılsın ? neler yaptın canımmm
Valla canım zor ya uzananıyosun dinlenemiyosun hep ayaktasın ama klomene başlıcaksan gene. Bu ay içme akışına bırak derimKızlarr eşim tedaviye ara verelim diyor ? aklım karıştı Tatilden sonra tedaviye başlarsın dedi eşim tatile gitmek istiyorgebeyken tatil yapılmazmı ?
anne olma özlemi çeken bir kişide benim.2013 ten umutluyum inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?