bende umudunu kaybetmeyenlerdenim her belirtiyi hamileliğe yoruyorum artık delircemm kızlarrr
ben inanıyorum bu sene olacak butün kalbimle inanıyorum inanmak başarmanın yarısıdır :)
İmkandız diye bişe yok canım asla olmicak diyenlerin bile ummadıkları anda mucizeleri geliyo bizimde gelecek İnan ben olmicak ölmüyorsa desem nasıl mücadele ederim o yüzden sabırla bekleyelim
Canım Doktordan geliyorum şimdi morelim çok bozuk Doktor adetliyken gel ilaç vericem dedi 3 ay tedavi edicem hamile kalmazsan tüp bebeğe yönlendiricem dedi Hiç bi gelişme yokmuş bende
3 ay daha var önümde bakalım hayırlısı ama insanın asabı bozuluyorgecmiş olsun balımmmm ne ilacı vercek canımm ? vee bide şunu düşün bakim 3 ay olmazsa demiş demek olma ihtimali var yaa hemen tüp bebekk o bile zor desydi lütfen iyi düşün yıpratma kendini
3 ay daha var önümde bakalım hayırlısı ama insanın asabı bozuluyor
tamam takmıyacam söz . rabbim hayırlısıını versinoo 3 ayda olur beeee sen takma yeteerrr
Bayadır girememiştim nasılsınız varmı bi bebiş haberi felan merak ettimde :))
Sen kendinden haber ver önce :))))Bayadır girememiştim nasılsınız varmı bi bebiş haberi felan merak ettimde :))
Hımm tedavilere başlandı zannettim ben amaaaben iyim ya kızlar benim belim ağrıyo biraz ikşde bi tuvalete hidiyorum gazım çok var gögüslerim şisti biraz agrıyolar tabi birazda ama adetşme daha var 10 gün geçenki hamileliğimdeki belirtilerin aynısı ama ne bilim işte karar veremedim sizce ?
valla canım gecen ay bunların hepsı bendede vardı herkes hamılesın dıodu 9gunde gecıkmıstım ama malesef cıkmadı bısı ıns sen hamılesındır ama:)
Aynen cnm aslında çok ümitlenmiyorum ama sabah kalktım midem okadar kötüydüki kusmadm ama çok bulandı kasıklarımdada ufak ufak batma kramp gibi bişey oluyo hayırlısı artık :)
canım bende hepsıııı vardı dusun koku bıle rahatsız edıodu yuzde yuz hamılesın dıolardı:)karnım sısene kadar ınanmıcam:)
Neyapalım artık cnm olmazsa önümüzdeki aylara bakarız bizde :) seninde 9 gün baya gecikmiş ama cnm niye öyle oldu acaba gittinmi dr
gıttım canım stresten dedı ult koydu kıst var dedı sonra baska doktora cıktım cunkuo pek ınclememıstı bıde kımse memnun deılmıs nese cıktım doktora oda kıst falan yok dedı ıkı doktor baktı cok ıyı calısıo yumurtaların dedı yenı evlısın sabret olur dıo duzene otursun ılıskın dedı folık asıt verdı bıde onu ıcıorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?