- 4 Şubat 2013
- 401
- 32
- Konu Sahibi Cikolataseven
Secret yalan değil sadece kullanmasını bilmiyor insanlar.Bir şeyin olmasını istiyorsanız olumlu düşünmek tamam işe yarar.Fakat bilinçaltınızda bir yerlerde o konuyla ilgili olumsuz bir düşünceniz varsa istediğiniz şey gerçekleşmez."Olacak mı acaba?" diye düşünmek bile istediğiniz şeyin gerçekleşmesi için bir engel.Pozitif enerji yayarsanız karşılığında pozitif olaylar yaşarsınız bu bir gerçek.Fakat evren kuralları armut piş ağzıma düş şeklinde işlemiyor bunu da belirtmek isterim.Yani siz bir şeyin gerçekleşmesini çok istediğinizde ve olacağına inandığınızda size bunu gerçekleştirmek için fırsatlar sunar evren.Tıp kazanma örneği verilmiş mesela siz bu kuantum olayını tıp kazanmak için uygularsanız tabi ki hiç çalışmadan kazanmanızı sağlamaz.Fakat kazanmanıza yardımcı olacak fırsatlar sunar size mesela size gerekli dersleri öğrenmenize yardımcı olacak çok iyi bir öğretmenle tanışırsınız ya da birileri size çok iyi ders kitapları hediye eder vs bunun gibi.İnsanlar bu secret ve kuantum olayını yanlış anlıyorlar genelde.İstekleri gerçekleşmeyince de kuantum suçlu oluyor :)
Sanırım aradığım cevabi sonunda buldum deneyimleriniz var mı bu konuda peki?