İnanılmaz zayıflama öyküsü (resimli)

bana pek inandırıcı gelmedi
bu adam diyet yapıp zayıflamış olabilir, aynı zamanda yağ da aldırmış sanırım
çünkü insan zayıfladıkça derisi de çekilir
kilo aldıkça da gerilir

eger deri böyle oluyorsa kilo alırken de genişlemeden dolayı yırtılması gerekirdi
nacizane fikrim

alman tv de bu adam hakkinda 2 saatlik ropörtaj görmüstüm ben. gercekten bu kadar zayiflamis. ilk egzersizleri sadece koltukta oturarak iki su sisesini kaldirmak olmus. daha fazlasi mümkün degilmis o kadar kilo ile. daha sonra yükseltmis. merdiven bile cikamiyormus artik, dolasiyle evden de cikmak mümkün degilmis veya cok zor oluyormus.

bu kadar kilo vermesinin nedeni de pek hos bir neden degil, ama kendisine azim vermis. annesi hastanede yatarken acil bir durum olusmus ve kendisi kilolarindan dolayi annesi ölmeden hastaneye yetisememis. ve annesinin vefatindan sonra bu kilolari vermeye karar vermis. simdi düsündükce bile tüylerim ürperdi. tv de izlerken sok olmustum bende...

Adam normalin üstünde sismanmis.O yüzden derilerinin bu kadar sarkmasi normal.Bayada yakisikliymis haaa.Zayiflayinca ortaya cikmis.

:S :S :S Evlerden ırak!!! O kiloları vermiş ya hayatı kurtulmuş bence adamın...Kalpten gidermiş yani.

adam o kadar zayıflamış,ama o sarkan şeyler gitmemiş nasıl bi kiloysa o
heryerinde ameliyat izleri vücudunun,aman Allahım!
Allah korusun, evlerden ırak, zayıflamak şart

evet bu olayi duymustum hatta bu kisi su an spor egitmenligi yapiyor bildiginiz atletik kasli masli bir adam yani, kim derdi yillar once boyle morbid obezdi... hem de ameliyatsiz mide kelepcesiz tamamen dogal yollardan. bravo.. ben 20 kilo veremiyorum gozumde buyuyor millet yuzer yuzer veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…