inanılmaz mutluyum bu gece

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
133
selam kızlar yarın benim doğum günüm 23 yaşıma giricem ama hiç beklemediğim bir hediye aldım ailemden.neden mutluyum çünkü maddi manevi olarak ailemle zor durumdayken beklemediğim bir hediye aldım yaşadığımız bir olay tüm herkesi etkilemişti evde halada etkileri sürüyor ama bugun bir nebzede olsa ben mutlu oldum ailemde öyle ben uzun süredir telefonumu kullanıyordum ama eski olması değil benim için marka trend falan dinlemem de bozuktu biraz telefonum hatta komşumuz emanet bir telefon vermişti benim kullandığım telefonuda anneme vermiştim ama emanet telefonda bozuldu bir şekilde zaten o kadar sağlam değilmiş ama sapasağlam olarak verildi sonuçta neyse annem telefonsuzdu ben nokıa 1208di telefonum onu kullanııyordum diğer emanet telefon da iinternete de girebiliyordum hattımda internet paketide vardı çünkü ben telefonn istiyordum ama maddiyatın el vermediğini de biliyordum evlilik hazırlığında olduğumuz için sıkışıktık ablam doğum gününde alcam demişti aylar önce ben bu zamana kadar gene vuruyordum espiri yolla ama almıyorlar diye hiçbir zaman surat yapmadım yapmamda ailemi biliyorum çünkü

neyse bugün büroda ablamla beraberdim ablamla çalışıyorum ben canım sıkkın vazıyette duruyorum babam aradı bende gidicez diye tam hazırlanıyordum ablam babamın arkadaşı gelecekmiş bişi danışıcakmış dedi sen eve geç diye çıktım acaba telefonmu alcaklar diye ama yok diyorum alamazlar geçen gün babam ciddi ciddi sölemişti alamam diye çeyiz borçlarına girdik diye bende fazla takmamıştım almasalar ne olcak diye eve geldim benden 1 saat sonra ablam geldi kapıdan elinde pasta ve cep telefonu görünce şaşırdım tabikide uçtum havalara babam dedi ben çok beğenmiştim diye beğenemzsen benimkini al dedi harika dedi beğenmezmiyim tam istediğimden de fazlası var bunda dedim bir telefon diyorsunuz ama nasıl mutlu ediyormuş insanı alcakları geçti bir ara ama almazlar şimdi dedim hemde bunca sorun(ailevi) varken nasl mutlu oldum iyiki böyle bir aileye sahibim her hatamda arkamda olan sahip çıkan bir ailem var rabbim herkese nasip etsin böyle bir aile ben onlara fazla hayırlı evlat olamadım ama onlar bana mükemmel anne-baba aile olmuşlar artık dahada bağlıyım aileme hediye için değil gerçekten bazı şeyleri bu son olayda anladım o yüzden
çok konuştum k. bakmayın nasıl sevinçliyim anlatamam :92::130:

işte telefonum yarın sabah kullanıcam inşl..

Son düzenleyen: Moderatör:
yarın sabahın olmasını iple beklıyorum kızlar sanki bayramlık alınmış çocuklar gibiyim gerçekten neden böyleyim bilmıyorum ama böyleyim ailem hep istediklerimi almıştır zaten ama bu hediyeyi çok istiyordum aylardır onun heyecanı herhalde

Gülümseyerek okudum,maşallah,güle güle kullan.

Çok saf,temiz bir kalbin var,hep böyle kal ve inşallah sevdiklerinle mutlu,huzurlu günler yaşa.

Gülümseyerek okudum,maşallah,güle güle kullan.

Çok saf,temiz bir kalbin var,hep böyle kal ve inşallah sevdiklerinle mutlu,huzurlu günler yaşa.

inşallah canım zaten bu aralar en çok mutlu,huzurlu günlere ihtiyacımız var dua et ;
inş.canım böle kalmayı istiyorum zaten keşke insalarda böle kalabilse

ama nedir toplumumuz saf temiz kalan insanlara aptal gözüyle bakanlarda var malesef ama ben halimden memnunum çok şükür ama hzuur ve mutluluk için duaya ihtiyaç var

İş,güç,para,maddiyat...En büyük engeller bunlar ne yazık ki...:26:

Neyse konunu dağıttım,hakkını helal et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…