inanılmaz değişimler RESİMLİ

Bende bi kac gun önce basladim, umarim basarili olucam. Fakat bölgesel zayiflama imkansiz oldugu icin karin bölgesini eritip yuzun öyle kalmasini saglamak mumkun degil. Malesef yuzden de gidiyor :/ Fakat yuzden cok zayiflamazsin, ilk basta belli edebilir ama sonra durur zaten

ben de vermezsem böyle kilo. benim adım da hatice değil. verecem Allah'ın izniyle. :):):)kızlara bak yaa... fena kıskandım ...

Merhaba kızlar bende 11 ay önce doğum yaptım ve o kilolarım kaldı zaten çok zyıfta değildim,doğumdan sonra dukan yapmıştım onunla 8 kilo verdim fakat geri dönüşü acı oldu şimdi karataya başlamak istiyorum yapan varmı...????

mrb,gerçekten motivasyon herşeyden önemli insan bu resimlere her gün baksa kilo verir :))))diyetteyim 4 ayda 12 kilo vermeyi düşünüyorum...daha önce vermiştim ve yine yapabilirim

sanki resimler tersten gibi. ben mi yanlış algılıyorum? kilo büyük gösteriyor ama yüzden yaş daha çok anlaşılıyor sanki bu resimlerde zayıf hali 20 kilolu hali30 gibi duruyor. garip geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…